Diari Més

Suspesa la Diada Castellera de Santa Tecla a Tarragona a causa de la pluja

La pluja, que havia respectat els actes que s'han realitzat pel matí, ha provocat que les 4 colles participants hagin decidit suspendre la Diada

Imatge de la plaça de la Font, on s'havia de celebrar la Diada Castellera, mentre plovia.

Suspesa la Diada Castellera de Santa Tecla a Tarragona a causa de la plujaCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Diada Castellera de Santa Tecla a Tarragona ha estat suspesa a causa de les condicions meteorològiques. La pluja, que havia respectat els actes que s'han realitzat pel matí, ha provocat que les 4 colles participants, després de diverses reunions, hagin decidit suspendre la Diada.

De fet, la Diada, que havia de començar a les 13:00 hores a la plaça de la Font, ha tingut fins a tres pròrrogues. La primera s'ha produït a les 13 h, amb un retard de 15 minuts, per a valorar la situació i veure si la pluja parava. La segona reunió s'ha realitzat a les 13:15 h i s'ha decidit prorrogar la decisió 30 minuts més, fins les 13:45 h, que és quan s'ha decidit suspendre la Diada Castellera.

A més a més, en aquestes reunions, també s'ha decidit que la diada castellera de demà de La Mercè incorporarà una ronda més. Per tant, tindrà 3 rondes i el Pilar Caminant. Així doncs, ladiada de la Mercè s'avançarà i començarà a les 12 h.

tracking