Diari Més

Santa Tecla 700

Repsol amplia el seu suport als actes pel 700 aniversari de l'arribada del braç de Santa Tecla

L'empresa patrocina el documental '7de Festa: Recuperem Santa Tecla 1979-2000'

El director del Complex Industrial de Repsol a Tarragona, Javier Sancho, i l'alcalde de la ciutat, Pau Ricomà.

Repsol amplia el seu suport als actes pel 700 aniversari de l'arribada del braç de Santa TeclaAjuntament Tarragona

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L'alcalde de Tarragona, Pau Ricomà, i el director del Complex Industrial de Repsol a Tarragona, Javier Sancho, han refermat la col·laboració que Repsol dóna, des de fa anys i de forma continuada, a les festes de Santa Tecla.

L'alcalde Pau Ricomà, ha destacat que «el suport i l'estima de les empreses del territori és fonamental per mantenir vives les tradicions i fer de Santa Tecla la Major festa de Catalunya».

Per la seva banda, el director de Repsol a Tarragona ha apuntat que «fa més de 25 anys que Repsol participa de manera activa en les festes de Santa Tecla, col·laborant no només amb l'Ajuntament de la ciutat sinó també col·laborant amb les diferents entitats que conformen el seguici festiu. I ho fem amb més ganes que mai, per tal de celebrar aquests 700 anys com mereix l'ocasió».

Amb aquest conveni l'empresa amplia el suport amb un patrocini especial al documental 7de Festa: Recuperem Santa Tecla 1979-2000, emmarcat dins els actes de celebració especials de Santa Tecla 700.

El documental, dirigit per Joana Zapata i Maria Roig, que es va estrenar el passat 14 de setembre, fa un viatge en el temps a través de testimonis i imatges d'arxiu de quaranta anys enrere, donant a conèixer l'aventura de tot un grup de joves que, amb diferents inquietuds, van recuperar la festa tarragonina. 7 de Festa es pot veure a TAC12, TotTecla.tv i al YouTube.

tracking