Diari Més

Ajornat el Concurs de Mestres Romescaires del Serrallo

Properament s'anunciarà la nova data

Imatge de la presentació del Concurs de Mestres Romescaires que es celebrarà al Serrallo.

Torna el Concurs de Mestres Romescaires al SerralloCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Port de Tarragona ha comunicat l'ajornament delConcurs de Mestres Romescaires, que s'havia de celebrar aquest diumenge 25 de setembrea la pèrgola de Serrallo. Properament s'anunciarà la nova data.

Els concursants s'hauran de presentar amb un morter i els ingredients del país que considerin necessaris per fer el guisat. L'organitzador del concurs, el Sindicat d'Iniciativa i Turisme, els lliurarà una cassola amb tapa, el peix, l'oli, l'aigua, un fogó, carbó, pastilles per encendre'l, un davantal i una cullera de fusta. No es pot portar fet cap mena de fumet, ni cap salsa preparada prèviament i el romesco ha de ser elaborat d'acord amb la forma tradicional del Serrallo de Tarragona.

Amb els esmentats elements, els concursants han de fer en la taula i fogó que els seran assignats, una cassola de romesco de sis racions, que presentaran al jurat.

Els primers cinc classificats rebran el títol de Mestre Romescaire distingint al primer classificat com a Mestre Major Romescaire. La resta de participants rebran un diploma de Romescaire, acreditatiu de la seva participació en el concurs, i un lot de productes.

tracking