Diari Més

Els tarragonins tornaran a degustar el Braç de Santa Tecla després de dos anys sense

També hi haurà Correfoc Petit que anirà del Balcó del Mediterrani fins a l'Estàtua dels Despullats

Centenars de persones van fer cua a la plaça de la Font per poder degustar el pastís.

Centenars de tarragonins es mengen el Braç de Santa Tecla en qüestió de minutsGerard Martí

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La tarda més dolça de les festes de Santa Tecla torna dos anys després. Aquest dimarts, a partir de les 6 de la tarda, la plaça de la Font s'omplirà de gom a gom per a degustar el pastís del Braç de Santa Tecla. El Gremi d'Artesans Pastissers i la seva escola Esco Tàrraco tornaran a preparar l'enorme braç de gitano d'uns setanta cinc metres de llarg, que conformarà un total d'unes dues mil racions, algunes d'aptes per a celíacs. Una hora abans es podran recollir els tiquets a l'estand de les festes al vestíbul del Teatre Tarragona.

A les 19 h., a la Cambra de Comerç de Tarragona, es presentarà el llibre Senyor Boadad'Enric Garcia Jardí i amb fotografies de David Oliete Casanova.

A partir de les 19.30 h, des del Balcó del Mediterrani i fins a l'Estàtua dels Despullats hi haurà el Correfoc Petit. En arribar al monument es farà una carretillada de lluïment. Un cop hagin arribat tots els grups, encendran una carretillada conjunta final. Hi participen el Ball de Diables Petit, el Drac Petit, el Bou Petit, la Vibrieta i el Griu Petit, i com a grups convidats, el Cabrot Petit del Vendrell, la Virgília Petita de Torredembarra, el Ball de Diables Infantil d'Alcover i el Ball de Diables Infantil de Torredembarra.

La Terrasseta del Parc Saavedra comptarà amb l'espectacle de circ Les vacances de Madame Roulotte de Circ La Bleda, a les 17.30 hores, i concert de Joan Colomo, a les 19.30h. Després de la cita musical es projectarà la pel·lícula Fargo.

El Palau d'Esports Catalunya acollirà des de les 18.45 hores dos partits de la Semifinal 43a Lliga Nacional Catalana ACB AON 2022, el Baxi Manresa vs. Joventut de Badalona i el FC Barcelona vs. Bàsquet Girona.

La plaça Verdaguer acollirà un vespre de folk amb la Big Bang Folk, formada per músics de Faktoria Folk, Cobla la Mitja Lluna i Folkatr3s.

A les 20.30 h, al Teatre Tarragona hi haurà l'estrena del documental El viatge de les relíquies de Santa Teclade Rafael López Monné i Julio Villar que narra perquè es van portar els ossos de la santa a la ciutat.

A partir de les 22 h, a l'Antiga Audiència es projectaràLa candidata perfectaemmarcada dintre del cicle de cinemaLes altres Sebastianes.

Finalment, a les 22.30 h, l'Esbart Santa Tecla i la cobla La Principal de la Bisbal ampliada representaranEl Retaule de Santa Tecla a la Catedral.

tracking