Diari Més

La Mulassa Petita, protagonista d'un espectacle tecler

El Teatret del Serrallo, la Mulassa de Tarragona i Genovesa Narratives Teatrals presenten 'Les sabates de la Mulassa'

L'obra es podrà veure el dissabte 17 i el diumenge 18 de setembre, a les 12 hores, al Teatret del Serrallo.

La Mulassa Petita, protagonista d'un espectacle teclerTeatret del Serrallo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Mulassa de Tarragona, el Teatret del Serrallo i Genovesa Narratives Teatrals estrenen, aquesta Santa Tecla 2022, Les sabates de la Mulassa, un nou espectacle de petit format pensat perquè els més menuts fomentin la imaginació literària amb una història 100% teclera i en la qual la Mulassa Petita esdevé personatge protagonista.

Aquesta representació, que compta amb l'experiència actoral de Genovesa Narratives Teatrals i les siluetes construïdes i pintades per a l'ocasió per l'il·lustrador Armand (amb la col·laboració d'Álex Manrique), es podrà veure, de manera gratuïta, el dissabte 17 i el diumenge 18 de setembre, a les 12 hores, al Teatret del Serrallo (Moll de Pescadors, 1). D'altra banda, l'activitat, recomanada a partir dels 3 anys, també visitarà, durant el mes de setembre, dues escoles de la ciutat, com són el Col·legi Sant Pau Apòstol (16 de setembre) i el Col·legi Mare de Déu del Carme (20 de setembre).

L'espectacle, de nova creació, pren com a punt de partida els peus de la Mulassa Petita, que és l'única part dels portants que és visible des de l'exterior. A partir d'aquest detall curiós, Genovesa Narratives Teatrals desenvolupa un relat apassionant al voltant de la Mulassa Petita i les seves ganes de ballar i de gresca, tan característiques d'aquest element del Seguici Petit, que al principi serà presentat pels mateixos integrants de l'entitat.

La iniciativa, que compta amb el patrocini del Port de Tarragona i la col·laboració de l'Ajuntament de Tarragona, té com a objectiu potenciar la creativitat literària dels infants, que seran els encarregats de proposar quin serà el desenllaç del relat. Ells i elles hi tindran, doncs, un paper ben actiu. D'aquesta manera, es vol potenciar la creativitat dels infants i el seu gust per l'art de contar històries, al mateix temps que es referma, d'una manera amena, el coneixement sobre la Festa Major.

tracking