Diari Més

Idiomes

New arrival: English Tarragona aterra a la Vall de l'Arrabassada carregat de novetats pel nou curs

Han obert un nou centre, al carrer Narcís Oller, 7, per apropar el seu mètode d'ensenyament d'anglès i els seus serveis diferencials a aquesta zona de la ciutat

Gareth Milne i Andrew Dobbin, directors d'English Tarragona, il·lusionats amb l'obertura del nou centre.

New arrival: English Tarragona aterra a la Vall de l'Arrabassada carregat de novetats pel nou cursCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Setembre arriba carregat de novetats. I una d'elles aterra directament a la Vall de l'Arrabassada. English Tarragona acaba d'obrir un nou centre al carrer Narcís Oller, 7 per a apropar el seu mètode d'ensenyament de l'anglès a més infants, joves i adults.

Unes classes personalitzades i en grups reduïts, combinades amb una filosofia que fa de l'aprenentatge de l'idioma una experiència social dins i fora de l'aula, amb nombroses activitats lúdiques, han fet dels centres d'English Tarragona una referència a la ciutat. Any rere any, centenars de famílies de Tarragona i la Pobla de Mafumet confien en l'experimentat equip de professors, la majoria dels quals originaris de Regne Unit i Irlanda, per a crear una base sòlida d'anglès que permeti als nens i adolescents tenir uns bons resultats acadèmics, superar els exàmens oficials i estar preparats per un futur, en el qual l'anglès és totalment indispensable.

Cal destacar que han estat reconeguts com a Cambridge Learning Partner, sent l'única acadèmia de la zona que compta amb aquest segell. Aquesta aliança entre English Tarragona i Cambridge University Press garanteix l'excel·lència del procés d'aprenentatge.

Així mateix, els centres són els únics de la zona que ofereixen el servei Cambridge Pretesting, en el qual els alumnes, de manera gratuïta, fan simulacres d'exàmens oficials que corregeixen examinadors oficials, cosa que els ofereix la possibilitat de posar-se a prova en un entorn 100% real abans de l'examen, i poder reforçar aquells aspectes on calgui més pràctica.

Servei de recollida i menjador

Més enllà de la qualitat dels seus serveis i la professionalitat del seu equip docent, English Tarragona es caracteritza per a oferir les màximes facilitats a les famílies, com els serveis de recollida a les escoles o les classes al migdia, que faciliten la conciliació. Ara tots aquests serveis també arriben a la Vall de l'Arrabassada.

Així doncs, ofereixen un servei de recollida dels infants a l'Escola Arrabassada, cosa que facilita la logística familiar. En aquesta línia, tenen una col·laboració amb totes les seccions del Club Gimnàstic, perquè sigui més fàcil combinar l'esport i l'aprenentatge de l'anglès a les tardes, sense que quadrar horaris sigui un trencaclosques impossible pels pares.

Un altre dels serveis afegits més destacats són els English Tarragona Healthy Lunches, és a dir, un servei de menjador al mateix centre, que es combina amb classes d'anglès al migdia. El seu personal recull els nens a l'escola, dinen a l'acadèmia, descansen una estona i després fan classe d'anglès. Aquest servei diferencial, que ja ha tingut una gran acollida al centre que tenen a Pin i Soler, proposa uns dinars saludables i fets pel seu propi equip de cuina in situ i sempre sota la supervisió d'una nutricionista que garanteix la idoneïtat dels menús.

Un espai 'gastro' amb essència british i productes Km0

Ara bé, les novetats d'English Tarragona en la seva arribada a la Vall de l'Arrabassada no s'acaben aquí. I és que just al costat de la nova acadèmia, obriran un espai gastronòmic, que combinarà els millors productes del territori amb l'essència de les creacions britàniques.

Els flat whites i els brunch no hi faltaran als matins i de cara als vespres el bon ambient hi estarà assegurat amb activitats com els més que famosos English Corners, que fa anys que organitzen. Estigues atent i no et perdis aquesta proposta única.

Si vols començar el nou curs amb bon peu i millor anglès, apropa't a English Tarragona i informa't de tot el que poden oferir-te. I recorda, les classes són sempre amb grups reduïts de 4 a 8 alumnes i les places són limitades, així que afanya't! Més informació al seu web: www.englishtarragona.com.

tracking