Diari Més

El Port de Tarragona col·labora amb el IX Festival Internacional de Teatre de Tarragona

L'Autoritat Portuària patrocina de nou el festival amb 3.000 euros

El cartell del FITT.

El Port de Tarragona col·labora amb el IX Festival Internacional de Teatre de TarragonaCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Tarragona serà l'escenari d'una programació d'espectacles escènics nacionals i internacionals amb la celebració del FITT Noves Dramatúrgies del 31 d'agost al 3 de setembre. El Port de Tarragona ha decidit col·laborar aportant 3.000 euros per la realització del festival.

Una de les novetats d'aquest any del festival és la seva obertura a nous i diferents espais de la ciutat sumant-hi localitzacions tan emblemàtiques com el Serrallo o l'Aula Magna de la Universitat Rovira i Virgili. Aprofitant aquest fet l'Autoritat Portuària de Tarragona produirà per aquesta edició un Story Walker, escrit per Agnès Llorens, que es desenvoluparà íntegrament entre el propi Port i el barri mariner del Serrallo.

El Port de Tarragona porta produint un Story Walker des de l'any 2020 en tres idiomes diferents. Es tracta d'un nou concepte de teatre que es desenvolupa en una aplicació mòbil basada en geolocalització i es viu individualment amb uns auriculars. Els assistents al festival podran viure l'experiència del teatre sonor en el mateix lloc en el qual es desenvoluparà la història.

tracking