Diari Més

Els Mercats de la ciutat donen suport al Festival Internacional de Teatre de Tarragona

La conselleria de Comerç portarà un espectacle teatral itinerant als principals eixos comercials de la ciutat

Els paradistes proporcionaran cistelles de productes i vals de compra a artistes i membres de l'organització.

Els Mercats de la ciutat recolzen el Festival Internacional de Teatre de TarragonaDavid Oliete

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L'empresa de Mercats i la conselleria de Comerç de l'Ajuntament de Tarragona s'impliquen de nou en el Festival Internacional de Teatre de Tarragona, que tindrà lloc a la ciutat del 31 d'agost al 3 de setembre. En la seva IX edició, s'aproparà l'espectacle itinerant Girafes / Arts de carrer als principals eixos comercials de la ciutat. Es tracta d'un espectacle de la companyia catalana Xirriqueteula Teatre que consisteix en dues girafes gegants i un cadell que passegen per la ciutat acompanyats d'un músic que ens submergirà en una atmosfera onírica i silvestre.

L'espectacle es podrà veure en tres sessions amb diferents recorreguts:

  • Dijous a les 18:30h: Balcó del Mediterrani, c/ Sant Auguri, Plaça Verdaguer, August, Comte de Rius, Méndez Núñez i Palau de Congressos.
  • Divendres a les 18:30h: Plaça del Fòrum, c/ Merceria, c/ Major, Plaça de la Font, i Rambla Vella.
  • Dissabte a les 13h: Plaça Corsini, Governador Gonzalez, c/ Unió, Apodaca i Plaça dels Carros.

Cistelles de productes i vals de compra

Per altra banda, els paradistes del Mercat Central proporcionaran cistelles de productes i vals de compra a artistes i membres de l'organització. A més, el sopar del festival del divendres 2 d'agost anirà a càrrec de la parada del mercat, Nipō Sushi.

El president de l'empresa de Mercats i conseller de Comerç de l'Ajuntament de Tarragona, Dídac Nadal; i el director del FITT, Joan Negrié han presentat aquest matí al Mercat Central el conjunt d'iniciatives. Nadal ha subratllat que «el FITT Noves Dramatúrgies és una cita referent dins del món del teatre i col·loca Tarragona a l'agenda internacional. Poder col·laborar amb aquest esdeveniment ens fa sentir molt orgullosos ja que tant la cultura com el comerç són dos sectors que han patit molt darrerament i que no deixen de reiventar-se i treballar per mantenir-se forts».

Paral·lelament a aquestes accions conjuntes, des de les xarxes socials del Mercat Central de Tarragona s'han sortejat 4 entrades dobles per l'espectacle inaugural del festival, previst per aquest dimecres a les 21.30h al Teatre Tarragona. Els guanyadors han estat els usuaris @valls_pana i @mjsuarez1818 a Instagram i @meri.txell.31 i @bea.torredemer a Facebook.

tracking