Diari Més

Empresa

La Generalitat adjudica l'antic restaurant Iot de la platja Llarga a l'empresa TUCAN 2016

Un total de deu ofertes es van presentar a la licitació en concurs públic

Imatge de l'exterior de l'establiment.

Deu empreses opten a explotar l'antic restaurant Iot de la platja LlargaGoogle

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L'antic restaurant Iot de la platja Llarga de Tarragona ja té nou adjudicatari, l'empresa TUCAN 2016, SL. La Generalitat ha publicat aquest dilluns al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya (DOGC) la concessió de domini públic de l'immoble propietat de la Generalitat.

La concessió del bar-restaurant serà per a un període de 10 anys des de la data de formalització i l'empresa adjudicatària abonarà un total de 85.000 euros anuals en concepte de cànon de licitació, un import superior del cànon mínim que es proposava a les bases del concurs (50.725,48 euros anuals, sense impostos). L'antic local Iot és un espai ubicat a la platja Llarga, situat a la planta baixa de l'immoble, amb una superfície construïda de 258,93 m2 i tres terrasses exteriors amb un total de 501,58 m2.

Deu empreses han presentat proposta per aconseguir l'explotació de l'històric local per als pròxims anys. LaDirecció General del Patrimoni de la Generalitat de Catalunya va excloure dues ofertes «en no atendre el requeriment d'esmenes formulat i no aportar la documentació requerida»; i dues més, per manca de presentació en el sobre B de la documentació mínima requerida en el plec de clàusules administratives i en el plec de prescripcions tècniques que regulen la licitació. Un cop valorades el conjunt de les propostes, la Mesa de Contractació va determinar com «l'oferta més avantatjosa per a l'Administració» la presentada per l'empresa Tucan 2016, SL, ja que va obtenir la millor puntuació en la fase de licitació, amb un resultat final de 93,87 punts sobre 100.

La formalització del contracte es farà abans del proper 22 de setembre, d'acord amb les bases del concurs, termini durant el qual l'empresa adjudicatària ha de presentar el projecte definitiu en relació a les obres que haurà d'executar. D'altra banda, l'entrada en funcionament del nou restaurant haurà de ser abans del transcurs d'un any, a comptar des de la data de formalització de la concessió.

tracking