Diari Més

Successos

Dos ferits en un tiroteig al barri de Torreforta

Mossos d'Esquadra té una investigació oberta dels fets i, de moment, no hi ha detinguts

Els serveis d'emergències i policials al lloc dels fets.

Un ferit en un tiroteig al barri de TorrefortaFacebook

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Dos homes ha resultat ferits aquesta nit de dimecres en un tiroteig al barri de Torreforta. Segons han explicat alguns veïns a les xarxes socials el succés va passar cap a les 22 de la nit al carrer Francolí, des d'on es van escoltar cinc trets.

Segons els testimonis, un home hauria disparat contra uns altres amb una escopeta de perdigons ferint-los. Els veïns alertats pels trets van trucar a emergències.

Els Mossos d'Esquadra han confirmat a Diari Més que hi ha una investigació oberta per un incident amb arma de foc al carrer Francolí. Diverses persones haurien aparegut amb un vehicle fins al lloc dels fets i haurien obert foc amb una escopeta de perdigons contra dos homes. Inicialment, tots dos van rebre l'impacte dels perdigons, un d'ells greu mentre l'altre va declinar ser atés. De moment, no hi ha detinguts i s'investiga la motivació de l'incident.

Segons els testimonis, una noia sanitaria que es trobava a la zona va atendre al ferit fins que va arribar el SEM.El ferit va ser traslladat a l'Hospital Joan XXIII de Tarragona, on està estable i no es tem per la seva vida.

Fins al lloc es va desplaçar dues unitats del Sistema d'Emergències Mèdiques i quatre dels Mossos d'Esquadra. Els agents van revisar durant una bona estona la zona del tiroteig per tal de localitzar l'arma i l'autor o autors.

tracking