Diari Més

Transport

L'EMT redueix un 30% el preus dels abonaments del transport públic

Les noves tarifes entraran en vigor a partir de l'1 de setembre i estaran vigents fins a 31 de desembre

Imatge d'un autobús de l'EMT.

autobús, bus, EMT, Tarragona, municipal, barris, passatgers, línia, Empresa Municipal de TransportsGerard Martí

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L'Empresa Municipal de Transports (EMT) de Tarragona abaixarà un 30% el preu dels seus abonaments per al transport públic de Tarragona. Les noves tarifes entraran en vigor a partir de l'1 de setembre i estaran vigents fins a 31 de desembre de 2022.

D'aquesta manera quedaranles tarifes amb el descompte:

Els abonaments amb el preu reduït podran adquirir-se a partir de l'1 de setembre als punts de venda i recàrrega habituals.

Els abonaments podran adquirir-se fins al 31 de desembre. El termini per fer la primera validació del títol de transport finalitzarà el 15 de febrer de 2023. Un cop feta la primera validació, es disposarà del temps de validesa màxim de l'abonament en qüestió.

Segons Jordi Fortuny, president de l'EMT, «aquesta mesura coincideix amb l'inici del curs escolar i la posada en funcionament dels horaris d'hivern i pretén acompanyar l'increment de l'ús del transport públic municipal».

La reducció del preu respon a l'aprovació del Reial Decret Llei 11/2022 del govern espantol per donar resposta a situacions de vulnerabilitat social i econòmica.

tracking