Diari Més

El Capsa Músic Festival recupera el seu escenari habitual i porta a Mazoni

El festival començarà al migdia amb un concert vermut i s'allargarà el vespre i nit del dijous

Jaume Pla, alma mater de Mazoni, presentarà les cançons del seu darrer treball Ludwig en el seu concert al Capsa Músic Fest.

El Capsa Músic Festival recupera el seu escenari habitual i porta a MazoniCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Capsa Músic Festival recupera el seu format habitual, amb concerts a l'interior de la Capsa de Música. L'any passat, a causa de les restriccions, el festival organitzat per l'Associació de Músics de Tarragona va plantejar una jornada de concerts a l'exterior, a l'Auditori del Camp de Mart. Enguany, torna a la seva essència amb directes musicals en un espai pensat especialment per a acollir-los. El cap de cartell d'aquesta 23a edició serà Mazoni, que arribarà a Tarragona la vigília de Sant Magí per a presentar el seu darrer disc Ludwig, publicat l'any passat. El nou treball dels Mazoni, el desè en la seva diversa carrera musical, sorprèn amb una sèrie de cançons construïdes sobre samplers de l'obra de Beethoven. En el seu concert, però, no hi faltaran alguns dels seus temes clàssics com Eufòria, No tinc temps o A.I.L.O.D.I.U.

Abans de gaudir del concert dels Mazoni, hi haurà tota una jornada farcida de propostes musicals, bona part d'elles de Km0. A dos quarts d'1 del migdia, s'obriran les portes del recinte i a un quart de dues començarà el concert vermut amb el Trio Pixinghuina, que portarà bossa nova per amenitzar el migdia. A partir de les 8 del vespre, es reprendrà el festival amb actuacions en directe a la Capsa de Música dels músics tarragonins Jazzul, que interpreten covers de cançons jazz, blues i pop. Seguidament, els sons més urbans i els ritmes hip-hop i rap pujaran a l'escenari de la mà de dues formacions; els Fòrum i, aproximadament a les 10, els Teko.

Ja ben entrada la nit, a un quart de 12, serà el torn dels guanyadors de la 21a edició del concurs Sona9, els Dan Peralbo i El Comboi. Com sempre, el Capsa Músic porta a la ciutat els guanyadors del concurs de bandes i solistes emergents en català per excel·lència, havent passat pel seu escenari noms destacats com Nyandú o Maria Jaume. Enguany, però, serà el torn dels Dan Peralbo i el Comboi, que presentaran el seu disc Miris com t'ho miris. El nou treball del quartet de Torelló porta un pop-rock fresc que, en directe, es transforma en un terratrèmol de rock'n'roll que deixa veure les referències de la formació que es mouen entre els The Strokes i The Libertines, tal com ja es va poder veure fa uns mesos a la FiM de Vila-seca.

Com sempre, tots els concerts del Capsa Músic Festival són gratuïts.

tracking