Diari Més

Municipal

Belén Marrón, nova presidenta de l'associació de veïns de Cala Romana

La junta té l'objectiu d'oferir solucions concretes que millorin la vida dels veïns del barri

Imatge d'arxiu d'un dels accessos a la urbanització Cala Romana.

Belén Marrón, nova presidenta de l'associació de veïns de Cala RomanaDiari Més

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L'associació de veïns de Cala Romana ja té constituïda la seva nova junta directiva. Després que les dues candidatures que es van presentar a les eleccions arribessin a un acord per unir-se, Belén Marrón va ser escollida com a nova presidenta de l'entitat, mentre que Miguel García desenvoluparà les funcions de vicepresident.

Transparència, comunicació i gestió efectiva són alguns dels valors que defensa la nova direcció i amb els que s'inicia l'etapa de treball. «Volem els mateixos serveis i el mateix tracte que rep qualsevol altre barri de Tarragona», afirma Marrón.

L'objectiu de la nova junta se centrarà a oferir informació «objectiva i contrastada» als seus veïns sobre els temes d'interès general, a fi de resoldre i consensuar amb l'Ajuntament l'execució de les accions que reclamen des de fa més de 20 anys.

L'equip de veïns assegura que emprèn aquest camí «donant continuïtat a la tasca duta a terme per l'anterior junta» i assumint les preocupacions que aborden la comunitat per oferir «solucions concretes i efectives que millorin la vida dels veïns del barri de Llevant».

Entre les accions prioritàries que es volen dur a terme, destaquen sol·licitar informació «veraç i actualitzada» a les administracions competents sobre la situació del projecte de l'alberg a la Ciutat Residencial, per tal d'avançar «en una proposta consensuada que doni cobertura a les necessitats reals del barri»; transmetre que és menester augmentar el nombre d'efectius de la Guàrdia Urbana i continuar amb la implantació del projecte de mobilitat per ordenar el trànsit, que inclou mesures com disminuir la circulació al carrer Tramuntana i al seu accés a la urbanització de Boscos.

L'associació veïnal també té la intenció de continuar avançant en temes com la gestió de residus, la situació legal dels guals, la connectivitat, la millora dels espais verds, les voreres i el clavegueram o el soterrament del cablejat elèctric i les línies d'alta tensió, entre altres.

A més a més, la nova junta exigeix que s'obrin canals de comunicació fluids i efectius amb l'administració pública perquè els veïns puguin estar informats en tot moment dels temes que afectin el seu barri, com la construcció d'un carril bici a l'N-340, l'alternativa al tercer carril de mercaderies o el futur plantejament de la Budellera.

tracking