Diari Més

Societat

El Tarraco Manga arriba a Tarragona amb una influencer amb més de 13 milions de seguidors

Hurona Rolera serà una de les convidades especials al Tarraco Manga juntament amb Jackwise Clown, Wade Otaku i Miree Music

Imatge d'un esdeveniment organitzat per l'Associació Starraco Unlimited a Sarrià.

El Tarraco Manga arriba a Tarragona amb una influencer amb més de 13 milions de seguidors a TikTokCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Des de divendres passat ja es poden comprar les entrades per Tarraco Manga, el primer esdeveniment dedicat al manga, l'anime i els videojocs coproduït per l'Associació Starraco Unlimited i el Palau Firal i de Congressos de Tarragona.

El cap de setmana del 8 i 9 d'octubre les instal·lacions tarragonines s'ompliran de continguts com tallers, conferències, food trucks, artist alley, zona de marxandatge, tornejos de videojocs en directe, influencers, gamers, cosplayers, grups de ball i música anime, kpop, Jpop, Idol, etc.

Continguts especialitzats en el món del manga, l'anime i els videojocs que Tarraco Manga complementa a més amb convidats amb un alt nombre de seguidors a les xarxes. Entre els quals hi trobem Hurona Rolera, Jackwise Clown, Wade Otaku i Miree Music, entre molts d'altres.

Un esdeveniment per a tots els públics

Dos edificis plens de continguts relacionats amb el manga, l'anime i els videojocs que atrauran des dels més petits aficionats a pokemon o One Piece, als nens i nenes ja iniciats en el món del còmic, a adolescents seguidors d'influencers i als més grans nostàlgics de l'anime viscut als anys 90 per TV3.

Un espai on posar en valor la solidaritat i tolerància

Com tots els esdeveniments creats per l'Associació Starraco Unlimtied, Tarraco Manga neix amb un rerefons solidari donant suport a diverses entitats sense ànim de lucre a la vegada que vol fomentar la tolerància, inclusió i el respecte amb les seves activitats.

L'esdeveniment compta amb espais que s'ofereixen de forma gratuïta a entitats sense ànim de lucre perquè puguin difondre la seva tasca i organitzar activitats amb les que recaptar fons. A més, en aquesta edició hi trobarem un Punt Lila i un estand de l'Associació H2O.

Una forta aposta en continguts que vol fer de Tarraco Manga una experiència pionera

Tarragona trobarà en Tarraco Manga un alt nivell en continguts, sent un esdeveniment de nova creació que es diferencia de qualsevol activitat relacionada amb el manga, l'anime o els videojocs que s'hagi dut a terme a la ciutat de Tarragona.

Tarraco Manga desperta interès en una gran massa de públic que es veu reflectit en el ritme de venda d'entrades. El segon dia de posar-les a la venda ja gairebé es va doblar el nombre d'entrades venudes. Per aquest motiu, des de l'organització s'anima a adquirir les entrades de forma anticipada a través d'entradium.com per assegurar l'accés a les instal·lacions.

tracking