Diari Més

Cultura

La Canonja prepara tres dies de Circ a la Rambla 15 d'abril

Es tracta de 3 espectacles adreçats al públic familiar que tenen l'humor i el circ com a eix central

Imatge d'arxiu d'edicions passades de Circ a la Rambla 15 d'abril de la Canonja.

La Canonja prepara tres dies de Circ a la Rambla 15 d'abrilAjuntament de la Canonja

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Per la Festa Major, el Circ arriba a la Canonja. Un circ carregat d'humor i bones sensacions. S'instal·larà a la Rambla 15 d'abril els dies 9, 10 i 11 d'agost. Es tracta de 3 espectacles adreçats al públic familiar que tenen l'humor i el circ com a eix central i que de ben segur faran passar una estona agradable als assistents durant els dies laborables que precedeixen a la Festa Major.

«Pessic de Circ» presenta el seu espectacle «Sidecar» on un motorista arriba a la plaça i intenta buscar la direcció correcta per a continuar el seu viatge. Acrobàcies i diversió assegurades. En canvi, la «Companyia la Bleda», acompanya a Madame Roulotte en les seves divertides vacances. Una pallassa coneguda com «La Bleda» arriba a la Canonja i planta la seva caravana a la Rambla 15 d'abril, ben decidida a passar unes relaxants vacances al poble.

Finalment, la companyia «Anna Confetti», presentarà les mil peripècies que han de passar tres senyores per prendre la fresca a la Rambla. Això si, amb una cadira molt especial. Tots els espectacles tindran lloc a dos quarts de vuit del vespre a la Rambla 15 d'abril i seran de caràcter gratuït.

tracking