Diari Més

Política

El PP, preocupat per la instal·lació d'un club cannàbic al barri del Miracle

José Luis Martín demana que s'aprovi un pla d'usos perquè aquests locals no s'emplacin al costat d'escoles

Imatge d'arxiu de José Lluis Martín.

El PP, preocupat per la instal·lació d'un club cannàbic al barri del MiracleCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El portaveu del PP a Tarragona, José Luis Martín, ha manifestat la seva preocupació davant la notícia de la futura obertura d'un club cannàbic al Miracle, a prop d'una escola i d'un centre de dansa de menors. Des del partit consideren que «serà un nou focus de delinqüència i d'inseguretat: tothom coneix l'elevat nombre de detencions i de tancaments d'aquests locals per tràfic de drogues».

Per aquest motiu, «exigim que l'alcalde deixi d'enviar informes tècnics als veïns, dialogui, prengui decisions i no defugi responsabilitats polítiques. Pot evitar aquest nou risc, innecessari», ha afegit Martín.

El conseller Martín ha demanat que s'aprovi un «pla d'ús per a evitar que aquests locals s'emplacin al costat d'escoles o centres freqüentats per menors, com és el cas de la ubicació on es preveu aprovar aquesta associació. Per a evitar-ho només és necessari que s'aprovi un pla d'usos per Junta de Govern.

I ha conclòs: «Si el Partit Popular de Tarragona tornem al govern de la ciutat estarem atents per a que es clausuri i aprovarem un pla d'usos que garanteixi la impossibilitat d'instal·lar aquest tipus de locals que són incompatibles amb la convivència veïnal i la seguretat dels menors».

tracking