Diari Més

El braç de Santa Tecla, element clau del marxandatge del 2022

A partir del 23 d'agost, els productes es podran trobar als Mercats i diferents Mercadets de Tarragona

El marxandatge fa referència a l'entrada del braç a la Catedral el 23 de setembre.

El braç de Santa Tecla, element clau del marxandatge del 2022Tjerk van der Meulen

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La consellera de Cultura de l'Ajuntament de Tarragona, Inés Solé, ha presentat el nou marxandatge de les festes de Santa Tecla 2022. El braç de Santa Tecla és l'element principal de les set peces que el conformen: una samarreta, una bossa, un mocador, una tote bag, un ventall, un domàs i un pulsera.

Segons Solé «el braç de Santa Tecla protagonitza el cartell d'enguany i tot el marxandatge que avui presentem i amb el qual també homenatgem aquests 7 segles de festa, de braços que junts l'han fet possible».

El disseny de marxandatge està basat en el cartell de les festes. Tant la imatge com el marxandatge han estat elaborats per La Torreta, l'Estudi Creatiu i de Disseny que impulsen la cooperativa El Far i la Fundació Topromi (de la Fundació Catalunya La Pedrera).

El marxandatge se centra en el braç de Santa Tecla representant l'acte per excel·lència de les festes: la seva entrada a la Catedral el 23 de setembre, apel·lant així a la participació de tots els braços i mans que fan la festa i que, cada dia de Santa Tecla, es troben en aquest moment àlgid que homenatja la santa des de fa ara 700 anys.

La proposta gràfica està elaborada de tal manera que es fa fàcilment adaptable a tots els formats necessaris. El color groc, com a protagonista, fa referència a l'explosió de llum, foc i confeti daurat que tant caracteritza el moment de l'entrada del braç de Santa Tecla.

Com és habitual, les diferents peces de marxandatge han estat produïdes per les diferents entitats de la ciutat, amb el suport de l'Ajuntament. Lasamarreta ha anat a càrrec del Ball de Diables; labossa de la Colla de Diables Voramar del Serrallo; elmocador de la Moixiganga; la totebag de l'Agrupació de Portants dels Nanos Vells; el ventall de Comerciants Via T; eldomàs de la Fundació Estela; i lapolsera del Ball de Gitanes.

El dia 20 d'agost, es podran adquirir les samarretes a l'acte de presentació al Passeig de les Palmeres que organitza el Ball de Diables i partir del 23 d'agost, ja es podrà trobar tot el marxandatge als Mercats i diferents Mercadets de Tarragona així com als establiments habituals. A partir de l'11 de setembre, també es podran comprar tots els elements oficials de marxandatge a l'estand de festes, ubicat al vestíbul del Teatre Tarragona.

De nou, enguany també es podran comprar els productes oficials de les festes de Santa Tecla de manera virtual a la botiga de les festes de Santa Tecla en línia. Aquest sistema també permet fer la reserva del producte desitjat a partir del dia 1 de setembre, així com demanar l'enviament a domicili.

tracking