Diari Més

Successos

Tres detinguts i una agressió amb gas pebre en la primera nit de la Festa Major de La Canonja

Dues persones van ser detingudes per atemptar contra l'autoritat i una altra per baralla amb arma blanca

Imatge d'arxiu d'una detenció dels Mossos.

Tres detinguts i una agressió amb gas pebre en la primera nit de la Festa Major de La CanonjaMossos d'Esquadra

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L'inici de la Festa de Masricart de La Canonja no ha sigut la més desitjada. Ahir a la nit es va celebrar la primera jornada del festival del Mamut al pàrquing Mas de l'Abeurador situat al Camí de Reus, que es va saldar amb tres detinguts i una agressió amb gas pebre, segons han explicat fonts policials al Diari Més.

Els Mossos han detallat que durant l'actuació del DJ Rubén Romero amb 'Hasta Abajo', que era gratuït i amb aforament limitat, es va superar el nombre màxim d'assistents que estava fixat.La gran acumulació de gent va començar a provocar aldarulls i baralles.

Segons han informat els Mossos, van haver de desplaçar-hi diversos dispositius perquè la seguretat privada que hi havia contractada no va poder controlar la situació. La nit va acabar amb dues detencions per atemptar contra l'autoritat i una altra per baralla amb arma blanca.

A més, des del SEM han notificat que hi va haver una agressió amb gas pebre, que va afectar molts dels assistents que estaven al voltant. Van enviar dues dotacions al pàrquing del Mas de l'Abeurador, on van assistir quatre persones. Dues d'elles van ser traslladades al CAP de Torreforta en estat lleu.

Per una altra banda, el SEM també ha confirmat que en el dispositiu de prevenció que es va muntar al mateix lloc, set persones més van haver de ser assistides. I la Policia Local també va auxiliar alguns assistents. No hi va haver cap cas de gravetat.

tracking