Diari Més

Alberg

La Plataforma Pro-Llevant es reuneix amb la delegació de la Generalitat

La delegada del Govern, Teresa Pallarès, obre la porta al diàleg tot i no arribar a cap entesa

Imatge d'arxiu de la Ciutat de Repòs i Vacances.

La Plataforma Pro-Llevant es reuneix amb la delegació de la GeneralitatGerard Martí

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Plataforma Pro-Llevant es va reunir ahir amb la delegada del Govern de la Generalitat a Tarragona, Teresa Pallarès, per exposar els seus arguments en contra de l'alberg juvenil que s'instal·larà a la Ciutat de Repòs i Vacances. Segons va informar Pallarès, no van aconseguir arribar a cap entesa, però obre la porta del diàleg amb l'entitat. «Tenen falta de confiança i la idea preconcebuda que això serà un equipament per a menors amb drogodependència», va assenyalar la delegada, qui dona gran importància al projecte.

A la reunió també van assistir el secretari d'Infància, Adolescència i Joventut, Alexis Serra, el director dels Serveis Territorials de Drets Socials a Tarragona, Daniel Sagalà, i la coordinadora Territorial de Joventut a Tarragona, Ekaterina Katcheff per tal d'explicar a fons la iniciativa i «desmuntar arguments», tal com va comentar Pallarès.

«Era una reunió molt necessària. Les portes de la delegació sempre estaran obertes perquè tothom pugui exposar els seus punts de vista. Si és convenient, tornarem a reunir-nos», va sentenciar la delegada del Govern.

tracking