Diari Més

Premis

Els guanyadors de 'Explorer' a Tarragona viuen uns dies formatius a Porto com a premi

El projecte guanyador, Legalbytes, és una assessoria d'actius digitals creada per dos advocats tarragonins

Imatge dels advocats tarragonins Aarón Simón i Eduard Pinedo, guanyadors del programa 'Explorer'.

Els guanyadors de 'Explorer' a Tarragona viuen uns dies formatius a Porto com a premiAjuntament de Tarragona

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L'equip de Legalbytes, guanyador de la IX edició del programaExplorerimpulsat pel Banc Santander i amb el patrocini de l'Ajuntament de Tarragona i la Universitat Rovira i Virgili, ha viscut uns dies de formació i mentoria a Porto amb la resta de guanyadors dels altres centres participants del programa a Espanya, Portugal i Llatinoamèrica.

Aquest és el premi que s'han endut els advocats tarragonins Aarón Simón i Eduard Pinedo que han creat una assessoria d'actius digitals especialitzada en cryptocurrecies, NFT's, CBDC, entre altres actius. Legalbytes, quetreballa des de les fases més embrionàries fins al producte final, ésun projecte que s'ha pogut perfeccionar durant cinc diesa la ciutat portuguesa a càrrec de les sessions d'acompanyament de la European Innovation Academy. Les criptomonedes han esdevingut una de les tendències d'inversió més considerables dels darrers anys.Després dels problemes que van detectar a l'hora de trobar gestories especialitzades, així com el desconeixement i la incertesa a l'hora d'invertir, aquests emprenedors han volgut donar solució a un problema real amb un assessorament professional i especialitzat.

ProgramaExplorer

Durant dotze setmanes, els participants d'aquest programa van poder formar-se i adquirirhabilitats emprenedores, així com els coneixements necessaris per a construir i validar la seva ideadenegocii queaquesta contribueixi a aconseguir elsObjectiusdeDesenvolupament Sostenible per a l'any 2030.

Les persones que han participat en el programa tenenentre 18 i 31 anys i són estudiants universitaris, de cicles formatius o màster, majoritàriament dels últims cursos i de diferents especialitats com comerç internacional, administració i finances, humanitats, enginyeria, administració d'empreses, entre altres indústries, sectors i tipologies d'organitzacions.

tracking