Diari Més

Veïnal

Els joves de 'Part Baixa Amunt!' porten els jocs en família al Port

Desenes de persones van poder gaudir d'activitats com les bitlles

Grans i petits van passar una bona estona dissabte al matí al carrer Sant Miquel.

Els joves de 'Part Baixa Amunt!' porten els jocs en família al PortCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els veïns del Port van poder gaudir aquest dissabte, en el marc de les festes del barri, dels jocs en família que van organitzar els joves implicats en el projecte Part Baixa Amunt!, liderat per la Cooperativa Combinats.

Al carrer Sant Miquel, desenes de persones van posar a prova les seves habilitats en activitats com les bitlles, els jocs de punteria o els jocs de taula. També van tenir lloc tallers de manualitats i, a més a més, es va col·locar un photocall amb disfresses perquè els més atrevits poguessin immortalitzar el moment. L'acte va comptar amb la col·laboració del Consell Esportiu del Tarragonès, que va cedir part de l'equipament, i del veïnat.

«La vinculació entre els joves i la comunitat és clau, i en jornades així es ratifica. Estem molt satisfets per la bona acollida del veïnat», va indicar la tècnica del projecte, Camila Ayala.

Per la seva banda, la directora de l'àrea social de la Cooperativa Combinats, Raquel Barbier, va aplaudir la facilitat amb què el barri sempre ha acollit els joves de Part Baixa Amunt!.

tracking