Diari Més

El Fons d'Art del Port de Tarragona rep dues obres de l'artista Roser Oduber

Actualment, el Fons està integrat per més d'una vuitantena de peces

Les obres donades són 'Cercle de terres vermelles' i 'Cercle de calç'.

El Fons d'Art del Port de Tarragona rep dues obres de l'artista Roser OduberPort Tarragona

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L'artista Roser Oduber ha donat dues de les obres que va exposar aquesta primavera al Tinglado 1 del Moll de Costa del Port de Tarragona. Les dues peces, titulades Cercle de terres vermellesi Cercle de calç es van poder veure amb motiu de l'exposició Límitsi ambdues estan realitzades amb tècnica mixta sobre tela.

Roser Oduber, artista de llarga trajectòria, des de fa més de 10 anys organitza i gestiona exposicions en diferents espais de cultura i art. Va fer estudis d'art, periodisme, dansa i teatre i actualment compagina el seu treball artístic amb la gestió cultural. És també directora del Centre d'Art Contemporani i Sostenibilitat (CACIS) El Forn de la Calç. Els treballs de la Roser són obres arrelades a la terra que ens parlen de l'amor de l'artista per la natura.

Actualment, el Fons d'Art del Port de Tarragona està integrat per més d'una vuitantena de peces, la majoria procedents de donacions dels artistes que han exposat en els espais del Moll de Costa. Un espai obert a la ciutat des del 1986 i amb exposicions des del 1988.

tracking