Diari Més

Municipal

Nova edició de les beques municipals a empreses socials i solidàries de Tarragona

L'Ajuntament ha obert el termini per demanar les ajudes

Imatge de la xarxa col·locada a la cornisa del Palau Municipal per evitar els despreniments.

Perill de despreniment pel retard en la reforma de la coberta del Palau Municipal de TarragonaGerard Martí

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Des d'aquesta setmana i fins al 5 de setembre, es poden sol·licitar les beques destinades a noves empreses de l'àmbit de l'economia social i solidària que convoca l'Ajuntament de Tarragona.

Es tracta de dues línies, per una banda, les beques Crea destinades als millors projectes participants del programa formatiu Tarragona Economia Social i Solidària (TESS), i per l'altre, les beques Consolida, perentitats i empreses de l'Economia Social i Solidària de Tarragona i entornque tinguin entre 18 i 60 mesos d'antiguitat en el moment de publicació de la convocatòria de beques. Per optar a aquesta línianocaldrà haver participat en les accions formatives del programa TESS.

Aquesta és la segona edició de les beques,de les quatre iniciatives que van aconseguir l'ajutl'any passat, tres ja s'han constituït com a cooperativa.

Les persones interessades poden presentar la seva solicitud de forma telemàtica a laseu de tràmits de l'Ajuntament de Tarragona fins el dia 5 de setembre de 2022 a les 15 hores.

Els interessats poden aconseguir més informació a: tarragona.cat/tarragonaimpulsa/empresa/promocio-de-leconomia-social-i-solidaria-ess/beques-per-impulsar-less

tracking