Diari Més

La Verge del Carme celebra les seves festes a Tarragona aquest cap de setmana

El programa reprèn la normalitat prepandèmica

Imatge d'arxiu de les festes de l'any passat.

La Verge del Carme celebra les seves festes a Tarragona aquest cap de setmanaGerard Martí

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Les festes del barri de la Verge del Carme recuperen la normalitat després de dos anys de pandèmia. El programa d'activitats començarà aquest divendres, 8 de juliol, i acabarà el diumenge, dia 10. «El 2021 va ser un any de transició, però enguany farem unes festes com sempre», expressa el president de l'Associació de Veïns, Josep Maria Ferran. La junta de l'entitat va demanar el passat mes de maig més participació ciutadana en l'organització de les activitats, la qual cosa va animar els veïns a elaborar un programa complet, tal com exposa Ferran. «Vora 50 persones s'han compromés», comenta el president de l'entitat veïnal.

La Verge del Carme comptarà amb una fira i diferents activitats. Les festes donaran el seu tret de sortida divendres amb un concurs de dibuix, a les 17 hores. Seguidament, es realitzarà una exhibició de ball de l'escola Second Home Studio. L'acte d'inauguració de la festa del barri serà a les 19.30 hores i comptarà amb un homenatge als veïns que han mort durant la pandèmia, un reconeixement a Bardolet Cansaladers i Bodega Jordà i el pregó, amb la salutació institucional del Port i de l'Ajuntament de Tarragona. A la nit, hi haurà actuacions musicals en viu.

La festa continuarà dissabte al matí amb el mercadet de segona mà i la festa Holy de l'aigua i de l'escuma amb animació. A la tarda, es realitzaran diferents exhibicions i actes per a nens, mentre que a la nit es durà a terme el sopar de germanor i un ball popular.

Diumenge al matí tindrà lloc l'esmorzar popular, la trobada de puntaires, la cercavila, la Santa Missa a la parròquia de Santa Clara i la processó de la Santa Imatge. Seguidament, a les 13.30 hores, hi haurà un vermut musical. A la tarda, es durà a terme un espectacle de màgia infantil i, per acabar, a les 21 hores, es realitzarà l'espectacle Un record del paral·lel, amb Piter, Pedro Alma i James, un show acompanyat amb havaneres.

tracking