Diari Més

Laboral

Es busquen 50 persones per treballar al Port de Tarragona

Adecco obre el procés per seleccionar conductors i operaris per la gestió del transport de vehicles a la plataforma logística

Terminal de vehicles

terminal de vehicles, cotxes, Port de TarragonaPort de Tarragona

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L'empresa de gestió laboral Adecco ha anunciat que comença el procés de selecció de 50 persones per ocupar llocs de treball al Port de Tarragona. En concret, segons explica l'empresa, han de seleccionar 25 conductors i 25 operaris de trinca (subjecció dins els vaixells) idestrinca.

Adecco afirma que es tracta d'una oferta amb salaris moltcompetitius. En concret s'ofereixen 120 euros diaris a més de complements per nocturnitats, festius i caps de setmana.

La tasca dels contractats serà la de realitzar l'operativa de conducció de vehicles al Port, la conducció d'aquests des de la zona logística on estan estacionatsfins alvaixell de càrrega i el corresponent trincat dins el buc. Tan sols es treballa els dies que hi ha entrada de vaixells i operativa, indica Adecco.

No cal experiència prèvia, peròcaldrà disposar de 100 jornals acreditats per laLeydePuertosdel Estado, o el certificat professional d'estibador o algunade la FPque determini el Ministeri de Foment per la prestació de servei portuari: Tècnic/a en equips electrònics de consum, tècnic/a en electromecànica de vehicles, tècnic/a en instal·lació i manteniment electromecànic/a,tècnic/a en pesca itransportmarítim, entre d'altres. És imprescindible disponibilitat i flexibilitat horària i incorporacióimmediata.

Els interessats poden el seuCV i el títol d'FP a adeccotarragona@adecco.com o consultar les vacant disponibles i inscriure's a la oferta a l'ENLLAÇ

tracking