Diari Més

Mobilitzacions

CCOO i UGT convoquen mobilitzacions al sector del Metall de Tarragona

Es realitzarà una concentració conjunta davant la seu de la patronal APEMTA per exigir-li un conveni just i un salari digne

Imatge d'arxiu d'una manifestació de delegats del sector del metall a Tarragona, davant la seu de la patronal APEMTA.

CCOO i UGT convoquen vaga al sector del Metall de Tarragona per demà dimecresACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

CCOO de Catalunya i UGT de Catalunya han convocat una jornada de mobilització per aquest dimecres al conjunt del territori, amb el lema «Salari o conflicte: salaris dignes per un conveni just». Les mobilitzacions es produiran «davant el bloqueig general de la negociació col·lectiva sectorial, especialment en el capítol salarial», assegura el sindicat. En el marc d'aquesta jornada de mobilització, CCOO d'Indústria de Tarragona convoca una assemblea de delegats i delegades de la indústria de la Tarragona, que es farà a les 11 h, a la Universitat Rovira i Virgili (aula 201). Després, a les 12 h, es farà una concentració conjunta de delegats i delegades del metall de CCOO i UGT davant la seu de la patronal APEMTA per exigir-li un conveni just i un salari digne.

CCOO explica que«el Conveni del metall de la província de Tarragona es troba amb una proposta de la patronal inassumible no només en matèria salarial, no vol assumir uns increments molt proporcionals a la pujada del cost de la vida i, a més, pretén que quedin compensats o absorbits amb altres plusos que ja cobren les persones que treballen al sector, i sense clàusula de revisió salarial». «La patronal també planteja retallar drets ja consolidats», afirma el sindicat.

tracking