Diari Més

Anuncien la construcció d'un hospital i dues residències al PP9, darrere el Carrefour i Bauhaus

El projecte duu el nom de 'Tarragona Health Hub' i la gestió hospitalària seria del grup valencià IMED

Imatge virtual de com serà el complex sociosanitari projectat.

Anuncien la construcció d'un hospital i dues residències al PP9, darrere el Carreforur i Bauhaus

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

'TarragonaHealthHub' és el nom que tindrà el complex sociosanitari que s'ha presentat aquest dimarts i que projecta la construcció d'un hospital i dues residències a la zona del PP9 de Tarragona, just al darrere dels centres comercials Carrefour i Bauhaus.

L'anunci d'aquest hospital s'afegeix al que ja van presentar els gestors de la clínicaViamedMonegal, que n'han projectat un al PP10, és a dir, a la nova zona comercial i de serveis deTenBrinke, denominatTarracoCentrum.

El que es construirà entre les Gavarres i la Floresta és una iniciativa de ThorPrivate EquitySpain, mentre que la gestió hospitalària anirà a càrrec d'IMEDHospitales, que ja està present amb diversos centres al País Valencià i també a Múrcia. Pel que fa a les residències previstes, una serà una residència medicalitzada i l'altra, segons s'ha presentat, «de diversitat intel·lectual». Les dues les gestionarà la FundacióVallparadisMútuaTerrassa.

El projecte es va presentar a l'ajuntament de Tarragona, de manera oficial, el passat 22 de juny i la previsió dels promotors és que es posi en funcionament l'últim trimestre de l'any vinent. Amb tot, no preveuen que estigui completament operatiu tot elcomplexsociosanitarifins alsegontrimestredel 2024.

La superfície total del 'TarragonaHealhtHub' serà de 45.000 metres quadrats i, una vegada finalitzada tota la urbanització, comptarà, expliquen els seus promotors, «amb amplis jardins, zones per la recuperació d'aigua de pluja i una planta de compostatge per tots els residus orgànics que es generin als tres equipaments».

IMEDHospitales, amb més de20anys d'experiència, gestiona 4 hospitals generals al País Valencià (Benidorm, Elx, València i Gandia), a més també téa càrrec seuquatrepoliclíniques, també a València,un centre de radioteràpia oncològica a Múrcia i un centre de diagnosi per la imatge d'alta tecnologia a Alacant. Segons indiquen, el seu equip humà és actualment de més de 2.500 professionals.

La voluntat del nou hospital d'IMEDés que doni servei a Tarragona ciutat i el seu àmbit metropolità. A banda de l'hospital i les dues residències, els promotors del projecte també preveuen en el futur incorporar els serveis d'un laboratori d'anàlisisclínics.

MÉS INFORMACIÓ

La Monegal construirà un nou hospital de 20.000 metres quadrats al Tarraco Centrum

Zona del PP9 urbnitzada i amb l'accés tallat.

Anuncien la construcció d'un hospital i dues residències al PP9, darrere el Carreforur i Bauhaus

tracking