Diari Més

Societat

Dani Fernández, Belén Aguilera y Ptazeta, al MTV Push Live a PortAventura

El divendres Dani Fernández va estrenar l'espectacle que aquest dissabte continuarà Belén Aguilera

Dani Fernández, aquest divendres.

Dani Fernández, Belén Aguilera y Ptazeta, al MTV Push Live a PortAventuraPortaventura

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Dani Fernández, Belén Aguilera iPtazetasón els tres cantants espanyols seleccionats per a participar en la primera edició a Espanya d'MTVPushLivebyPortAventuraWorld, iniciativa destinada a fer costat a artistes emergents que se celebra aquesta setmana al parc d'atraccions dePortAventura, a Tarragona. En l'espectacle del divendres 24 Dani Fernández va actuar davant dels espectadors. Una festa que avui continuarà Belén Aguilera i tancarà el diumengePtazeta.

MTVPushLivebyPortAventuraWorldes durà a terme els dies 24, 25 i 26 de juny en l'àreaBangBangWestdel complex d'oci, amb les actuacions en directe de Dani Fernández (24 de juny), Belén Aguilera (25 de juny) iPtazeta(26 de juny).

MTVPushés la iniciativa d'MTV que, des de 2009, dona suport a cada mes a artistes emergents seleccionats brindant-los l'oportunitat de llançar les seves carreres musicals.

Noms tan coneguts com JustinBieber, ImaginiDragons, Ariana Gran,SelenaGómez,DuaLipaoBillieEilishhan estat artistes MTVPush. «Ara ha arribat el torn dels artistes espanyols», assenyalen els organitzadors en un comunicat.

A més de gaudir d'aquesta experiència musical, els assistents podran gaudir de les atraccions i els espectacles que ofereix el parc temàtic.

El director general dePortAventuraWorld, David García, explica que el parc vol arribar particularment al públic jove a través d'accions vinculades amb la música i els concerts en viu.

«Per això MTV és un excel·lent soci, que els projecta a més en l'àmbit internacional», assenyalen des del complex.

Dani Fernández (Alcázar de San Juan, Ciudad Real, 1991) és un cantant i compositor que va formar part de la bandaAuryni que va iniciar la seva carrera en solitari després de la separació del grup. Ha publicat dos discos i entre les seves cançons més conegudes figuren «Disparos», «Bailemos» i «Clima tropical».

Belén Aguilera (Barcelona, 1995), una de les veus emergents del pop nacional, es va donar a conèixer sota el nom de «Thegirlandthepiano» i es va convertir en un fenomen viral gràcies a vídeos casolans en els quals apareixia interpretant èxits d'altres artistes. Ha participat en el programa musical La Voz i ha col·laborat amb cantants com Edurne o LolaÍndigo.

La rapera canàriaZuleimaGonzález (Arucas, 1998), coneguda artísticament comPtazeta, té 24 anys i ha passat de l'anonimat a l'èxit en solo uns mesos gràcies a temes com «Mami», que es va fer viral en plena pandèmia. Recentment ha publicat el seu primer àlbum, «Thepartya la casa».

tracking