Diari Més

Economia

Repsol invertirà més de 18 MEUR a Tarragona per a produir polioles polimèrics d'alta qualitat

La nova gamma està dirigida als mercats del descans, mobiliari entapissat i seients per a automoció

Imatge d'una instal·lació de Repsol a Tarragona.

Repsol invertirà més de 18 MEUR a Tarragona per a produir polioles polimèrics d'alta qualitatRepsol

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Repsol invertirà a la planta depoliolesdel seu complex industrial a Tarragona més de 18 milions d'euros amb l'objectiu d'ampliar la gamma depoliolespolimèrics d'alta qualitat.

Es tracta d'una clara aposta de la companyia multienergètica per atendre les necessitats dels clients de la indústria del poliuretà flexible, especialment en les aplicacions de confort i automoció, com a matalassos, mobiliari entapissat i seients. Això permetrà maximitzar la capacitat de producció global amb graus de major valor afegit.

La major part de la inversió es destinarà a la modificació de l'actual planta depoliolespolimèrics amb la instal·lació d'un segon reactor en la línia de producció. Els treballs es van iniciar el mes d'abril passat i la posada en marxa està prevista per al quart trimestre de 2023.

A més, aquesta planta comptarà amb una nova tecnologia desenvolupada per científics del RepsolTechnologyLabgràcies a la qual s'optimitza el procés, millora el rendiment i les propietatstensilesi de duresa de les escumes, aconseguint els requeriments d'aplicacionspremium.

En paraules de Javier Sancho, Director del Complex Industrial de Tarragona, «avancem en la diferenciació dels productes que fabriquem al Complex de Tarragona i en el compromís de continuar oferint als nostres clients solucionis d'alta qualitat».

tracking