Diari Més

Successos

Creua la calçada després de tenir un accident a l'AP-7 a Tarragona i mor atropellat per un altre vehicle

L'autopista ha estat tallada durant diverses hores en sentit Amposta i s'ha desviat la circulació per l'N-340

Pla detall de les ambulàncies del Sistema d'Emergències Mèdiques.

SEM, ambulancia, emergències, successosACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Servei Català de Trànsit (SCT) ha informaque aquest matí s'ha registrat un sinistre viari mortal a l'autopista AP-7, al punt quilomètric 246 a l'altura de Tarragona (Tarragonès). Els Mossos d'Esquadra han rebut l'avís a les 08.25 h.

Per causes que encara s'estan investigant, dos turismes han col·lidit en aquest punt quilomètric en sentit nord. L'ocupant d'un dels vehicles hauria creuat la mitjana i la calçada en sentit sud i allà ha estat atropellat mortalment per un altre turisme. En el primer accident, ha resultat ferida una altra persona en estat lleu i ha estat traslladada a l'hospital Joan XXIII de Tarragona.

Arran de la incidència, s'han activat tres patrulles dels Mossos d'Esquadra, tres dotacions dels Bombers de la Generalitat i dues ambulàncies del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM).

Quant a l'afectació viària, l'autopista ha estat tallada en sentit Amposta durant diverses hores i s'ha desviat la circulació per l'N-340. Hi ha 10 km d'aturades des de passat el Vendrell fins a Altafulla i a partir d'aquí intensitat fins a Tarragona sud.

Amb aquesta víctima, són 66 les persones que han mort en accident de trànsit enguany a la xarxa viària interurbana de Catalunya (dades provisionals).

tracking