Diari Més

Economia

Tarragona acollirà el 2023 la trobada anual de ports de creuers de la Mediterrània

El port de Tarragona ho ha anunciat a l'edició d'enguany del MedCruise, que se celebra a S'Agaró

Imatge de la celebració del MedCruise d'aquest 2022 a S'Agaró.

Tarragona acollirà el 2023 la trobada anual de ports de creuers de la MediterràniaPort de Tarragona

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L'any 2023, el MedCruise, l'assemblea anual de l'associació de ports de creuers a la Mediterrània, se celebrarà a Tarragona. així ho han anunciat els representants del Port de Tarragona durant la celebració de l'assemblea d'aquest any, que fins el 27 de maig se celebra a S'Agaró, organitzat pels ports de Palamós i Roses.

Aquestsports acullen, durant aquests quatre dies, un dels esdeveniments més rellevants de la indústria europea de creuers en què participen importants companyies de creuers i un centenar de ports de la costa mediterrània amb tràfic de creuers, operadors turístics i patronats de turisme. A més, l'organització de l'assemblea vol posar èmfasi aquest 2022, en una assemblea general respectuosa amb el medi ambient.

Durant els 4 dies l'equip comercial, encarregat del tràfic de creuers al Port de Tarragona, acompanyats per una persona del Patronat de Turisme de la Costa Daurada, participaran i explicaran el potencial de Tarragona i de la Costa Daurada, com a destí de creuers, en una reunió del sector que representa una gran oportunitat per unir esforços i posicionar la costa catalana com un referent del turisme de creuers. La trobada es divideix en vàries parts; per una banda es duran a terme reunions amb diferents actors del sector de creues i per altra banda s'organitzen ponències i xerrades sobre la indústria a més treballar B2B'x amb les navilieres participants.

Representants del port de Tarragona al MedCruise 2022.

Tarragona acollirà el 2023 la trobada anual de ports de creuers de la MediterràniaPort de Tarragona

tracking