Diari Més

El CaixaForum Tarragona acull el cicle 'Un estiu de pel·lícula' amb quatre projeccions

Les sessions tindran lloc al centre cultural els dimecres 1 i 15 de juny i 6 i 13 de juliol a les 19 hores

'Minari. Historia de mi familia' serà la primera projecció que tindrà lloc l'1 de juny.

El CaixaForum Tarragona acull el cicle 'Un estiu de pel·lícula' amb quatre projeccionsCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Fundació 'la Caixa', en col·laboració amb CineAsia, ha programat el cicle de cinema Un estiu de pel·lícula al CaixaForum de Tarragona. Els dies1 i 15 de juny i 6 i 13 de juliol, a les 19 hores, es projectara quatre films amb històries emocionants de diferents cultures.

La primera projecció tindrà lloc l'1 de juny amb la pel·lícula Minari. Historia de mi familia, basada en la pròpia infància del seu director Lee Isaac Chung. El film ens trasllada a la dècada dels '80 per a explicar-nos la història d'una família -meitat coreana, meitat estatunidenca- que viu en una petita granja d'Arkansas tractant d'aconseguir l'anomenat «somni nord-americà».

La següent sessió, El olvido que seremos, es projectarà el 15 de juny. Un film sota la direcció dels germans Fernando y David Trueba que narra la història d'un bon home, el metge colombià Héctor Abad Gómez, carismàtic líder social i home de família, un destacat metge i activista pels drets humans al Medellín polaritzat i violent dels anys 70. Un relat íntim vist des dels ulls dels seu fill, actualment un dels escriptors més destacats de la Colòmbia contemporània.

La seguirà el 6 de juliol la projecció de Madres verdaderas, un llargmetratge sobre una jove parella que decideix adoptar un bebè després d'una llarga i dolorosa experiència en tractaments de fertilitat. Sis anys més tard, reben una trucada telefònica amenaçadora d'una dona que afirma ser la mare biològica del petit i està disposada a extorquir-los per una gran quantitat de diners. Naomi Kawase és la directora d'aquest film basat en la novel·la homònima de Mizuki Tsujimura.

El cicle conclourà el dimecres 13 de juliol amb la cinta La sociedad literaria y el pastel de piel de patata, una adaptació del bestseller homònim escrit per l'Annie Barrows i Mary Ann Schaffer, que dirigeix el britànic Mike Newell. Una història ambientada després de la Segona Guerra Mundial on una jove escriptora un dia rep una carta des de Guernsey, una illa propera a Normandia d'un admirador desconegut que li presenta un curiós club de lectura i decideix viatjar fins allà sense saber que trobarà molt més que una gran història.

tracking