Diari Més

Societat

Arriba a Tarragona la primera Festa de l'hamburguesa

Se celebrarà el proper 28 de maig a la plaça Corsini

Es cuinaran i serviran de forma gratuïta les hamburgueses comprades a les parades del Mercat Central

Arriba a Tarragona la primera Festa de l'hamburguesaDavid Oliete

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La plaça Corsini acolliràla primera edició de la Festa de l'hamburguesa el proper 28 de maig, impulsada pelsMercats de Tarragona. La celebració coincidirà amb el Dia Mundial de l'hamburguesa. Amb la voluntat de posar en valor un dels productes icònics de mercat i de dinamitzar alhora l'entorn comercial del centre de la ciutat, la iniciativa cuinarà i servirà de forma gratuïta les hamburgueses comprades a les parades del Mercat Central. Totes les hamburgueses cuinades se serviran amb pa, salsa i ingredients. Al llarg de la setmana, algunes de les parades del Mercat Central oferiran promocions especials en hamburgueses.

La jornada, que començarà a partir de les 9h. del matí i s'allargarà fins les 15h. o fins a exhaurir existències, també comptarà amb un assaig obert de la Banda Unió Musical de Tarragona a Plaça Corsini a les 12.30h. del migdia. Els Mercats de Tarragona sortejaran properament entrades pel concert que la BUMT farà a la ciutat el proper 19 de juny.

La presentació de la Festa ha tingut lloc avui al Mercat Central i ha comptat amb la presència del president de l'empresa de Mercats, Dídac Nadal; la presidenta de l'Associació de Venedors del Mercat Central, Montse Bertran, la paradista del Mercat, Maria Virgili; i el director de la Banda Simfònica de la BUMT, Jordi Masip.

El president de Mercats, Dídac Nadal, ha destacat que «un cop més l'empresa de Mercats ha aconseguit proposar una activitat original i divertida a la ciutat, reivindicant el producte de qualitat i proximitat». Per últim, també ha volgut agrair «l'esforç que realitzen els i les paradistes i concessionaris cada dia per consolidar el Mercat com a referent comercial i cultural al centre de la Tarragona».

Taller infantil

Com a activitat prèvia a la Festa de dissabte al matí, el dijous 26 de maig a les 17.30h. el Mercat Central ha programat un taller infantil d'hamburgueses. Montse Bertran i Maria Virgili, paradistes del Mercat Central, ensenyaran als més petits de la casa com fer hamburgueses de forma artesanal.

Aquells nens i nenes interessats en participar-hi cal que s'inscriguin prèviament. Les places són limitades i s'aniran omplint per ordre d'inscripció a través del següent

ENLLAÇ

.

tracking