Diari Més

Successos

Intervenen prop de 3.000 encenedors falsificats en un basar del polígon Francolí

El material falsificat té un valor al mercat de més de 4.000 euros

IMatgd

Hi intervenen prop de 3.000 encenedors falsificats en un basar del polígon FrancolíGuàrdia Civil

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Guàrdia Civil va intervenir el 10 de maig passat 2.880 encenedors falsificats d'una marca registrada molt coneguda en un establiment majorista de productes de basar al polígon Francolí de Tarragona. Els productes interceptats tenen un valor aproximat de més de 4.000 euros al mercat.

Comerciar amb aquest producte, a més de vulnerar el dret de la propietat industrial, suposa un greu risc per als consumidors i usuaris, ja que es desconeix quins tipus de control de seguretat han pogut passar.

Els encenedors tenien un aspecte molt similar a l'original; fins i tot es comercialitzava en safates plastificades amb el logotip de la marca.

La benemèrita havia detectat la presència de encenedors falsificats d'aquesta marca a Tarragona, venuts a preu per sota del preu real. Aquests es distribuïen en petites quantitats i fins i tot eren oferts a estancs de la demarcació d'aquesta província. D'aquí, que la Guàrdia Civil, a través dels seus especialistes fiscals de la Unitat Territorial del Vendrell, realitzés un seguiment de l'activitat fins que finalment es va poder trobar el punt de distribució exacte al polígon de Tarragona.

Es van instruir diligències policials per un presumpte delicte contra la propietat industrial, figurant com a investigat el titular de l'establiment, havent lliurat les diligències i els efectes intervinguts al Jutjat d'Instrucció núm. 3 dels de Tarragona.

tracking