Diari Més

Equipaments

L'Ajuntament de Tarragona fa reparacions en dues zones esportives d'ús veïnal

Esports pensa arranjar totes les pistes de la ciutat adreçades a l'esport comunitari

Una de ls pistes esportives que han estta arranjades.

L'Ajuntament de Tarragona fa reparacions en dues zones esportives d'ús veïnal

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L'àrea d'Esports de l'Ajuntament de Tarragona ha arranjat dues pistes esportives a Llevant: la de la Móra i la del carrer Pit-Roig de Boscos de Tarragona. Totes dues instal·lacions són d'accés públic i estan destinades a l'ús veïnal. El Consistori ha anunciat que actuacions com aquesta es duran a terme a tota la ciutat.

Ha estat Esquerra Republicana de Catalunya qui ho ha fet saber, explicant que «feia molts anys que els veïns ho sol·licitaven pel perill que hi havia a causa del seu mal estat i deixadesa total».

La regidora d'Esports, Mary López, ha explicat que «després de molts anys de manca d'inversió i manteniment estem millorant les pistes poliesportives, som conscients que hi ha moltes necessitats». López també ha dit que l'equip de govern «està duent a terme intervencions i millores a totes les pistes esportives de la ciutat. En el cas de la Móra, aquestes pistes són de l'any 2000, i amb un treball transversal entre Esports i Territori ho hem pogut tirar endavant», ha afegit.

Reivindicacions

López també s'ha referit al fet que «el problema del paviment porta 15 anys de reivindicacions entre el veïnat, justament a causa del perill que comportava fer pràctiva esportiva».

La regidora també ha anunciat que tant l'àrea de Territori com la d'Esports continuarà treballant en aquests pistes: «Canviarem les cistelles, i alguna petita cosa que quedi pendent, però el més important és que el perill que hi havia en fer pràctica esportiva a la pista ja no existeix».

López ha utilitzat aquest dos exemples per refermar el seu compromís de fer reparacions i actualitzacions a totes les pistes esportives de la ciutat, com a part de les tasques de l'àrea d'Esports, que no se centren només en els clubs sinó també en la pràctica de l'esport comunitari.

Darrerament, la regidora s'ha implicat també en la posada en marxa de parcs saludables per a totes les edats a diversos punts de la ciutat.

tracking