Diari Més

La guia ACSI premia el Tamarit Beach Resort com el càmping amb la millor ubicació a Espanya

L'associació dels Paísos Baixos analitza més de 10.000 càmpings arreu d'Europa i enguany ha posat en marxa els seus premis

Imatge del Tamarit Beach Resort.

La guia ACSI premia el Tamarit Beach Resort com el càmping amb la millor ubicació a EspanyaCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La prestigiosa guia del sector del càmping i les caravanes editada perAuto Camper Service International (ACSI), associació dels Països Baixos amb més de 50.000 afiliats, ha premiatel Tamarit Beach Resort de Tarragona com el càmping amb la millor ubicació a l'Estat espanyol.

La guia ACSI ha començat aquest any a atorgar els premis a diferents categories relaciondes amb el sector del càmping i les caravanes. El premi ha estat atorgat gràcies a la votació del públic. Des de mitjans de desembre, els amants del càmping de tota Europa van poder triar els millors càmpings en 8 categories.

L'associació, que manté acords amb més de 3.500 càmpings arreu d'Europa per donar serveis als seus afiliats, analitza, a la seva guia, més de 10.000 establiments. Per elaborar la guia, més de 300 inspectors recorren els càmpings europeus avaluant aspectes com els sanitaris, l'entreteniment, les instal·lacions esportives, la piscina, si és apte per a nens o no, la restauració, el tipus de parcel·les i els seus serveis, la relació qualitat/preu, la situació del càmping, la normativa, el personal o l'entorn entre molts altres punts.

tracking