Diari Més

Transport

Renfe promociona Tarragona al seu compte de TikTok

La companyia mostra diferents llocs emblemàtics de la ciutat en un vídeo penjat a la xarxa social

Captura del vídeo de Renfe a TikTok.

Renfe promociona Tarragona al seu compte de TikTokTikTok

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Tarragona ha estat la ciutat escollida per Renfe per promocionar-la a través del seu recent compte de TikTok. En un vídeo, la companyia de trens mostra diferents llocs emblemàtics de la ciutat com la Catedral, l'Amfiteatre o el Circ romà. Aquesta és una nova aposta de la companyia per informar sobre els destins amb els que es pot arribar amb els seus trens.

Renfe es va estrenar a principi de maig a la xarxa social i a través de diferents vídeos la companyia vol explicar curiositats relacionades amb Renfe i el ferrocarril; mostrar els seus destinacions; mostrarà instal·lacions; a més de les novetats o els diferents productes i serveis que ofereix. Els vídeos compten amb la Meri com a protagonista, que serà la cara visible de Renfe a TikTok.

Creixement

Amb aquest nou compte, Renfe amplia la seva presència a les xarxes socials, que va començar el gener de 2010, amb l'obertura del seu perfil corporatiu a Twitter, @Renfe. A aquest, s'hi van anar incorporant progressivament altres comptes com @InfoRenfe o @Avlorenfe. A més, ha desenvolupat juntament amb Twitter Espanya un sistema d'avisos per subscripció per als diferents nuclis i línies de rodalies. La companyia disposa també de perfils a Facebook, Instagram, LinkedIn, YouTube i Flickr, així com el blog corporatiu Destino (https://blog.renfe.com).

tracking