Diari Més

Les entrades per al Festival d'Estiu de Tarragona, a la venda aquest dijous

Es podran adquirir a la web municipal i presencialment a la taquilla del Teatre Tarragona

El concert de Suu és un dels plats forts del Festival d'Estiu de Tarragona.

El festival d'estiu i els nous cicles de dansa a la Tabacalera escamparan la cultura per TarragonaCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

A partir de demà a les 11 hores es podran adquirir les entrades anticipades per als espectacles programats al Teatre Auditori Camp de Mart en el marc del Festival d'Estiu de Tarragona. Les entrades es poden comprar al portal entrades.tarragona.cat i també presencialment a les taquilles del Teatre Tarragona en horari d'atenció al públic. Excepcionalment, les entrades per al concert de Blaumut i Albert Jordà (25 de juny) es vendran a la web de la Sala Zero, col·laboradora d'aquesta primera jornada del festival.

El Festival d'Estiu també portarà al Teatre Auditori del Camp de Mart propostes com Rafael Amargo i la Joven Compañía Nacional de Flamenco (1 de juliol), l'orquestra Franz Schubert Filharmonia, el pianista Albert Guinovart i el mestre Tomàs Grau (2 de juliol), La Circoteca (7 i 8 de juliol), la Sra. Tomasa i Tribade (9 i 10 de juliol), The Black Heritage Choir (15 de juliol), Las Karamba i Las Migas (16 de juliol), Maña (20 de juliol), la BUMT i la Cobla Reus Jove (22 de juliol), Mishima i Islandia Nunca Quema (23 de juliol), Meritxell Neddermann i SUU (29 de juliol), Maria Arnal i Marcel Bagès (30 de juliol) i Mayumaná (6 d'agost).

Pel que fa a la venda d'entrades, per a diversos espectacles s'ofereixen descomptes i packs, especialment adreçats al públic jove, aturats, gent gran i famílies nombroses i monoparentals.

Més informació al següent

ENLLAÇ

.

tracking