Diari Més

Mobilitat

L'Ajuntament i Lestonnac crearan una zona de Petó i Adéu per millorar la mobilitat

L'espai funcionarà durant les franges horàries d'entrada i sortida i la resta del dia serà zona blava

El col·legi Lestonnac-L'Ensenyança ha acollit aquest curs una prova pilot a favor dels vianants.

Onze escoles de Tarragona tindran Camins Escolars Segurs el curs vinentGerard Martí

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L'equip de mobilitat de l'Ajuntament de Tarragona s'ha reunit amb la direcció i representants de l'AMPA del col·legi Lestonnac de Tarragona per tal d'articular noves mesures a fi de millorar la mobilitat de la zona en les entrades i sortides del centre educatiu.

Fruit d'aquest diàleg s'ha proposat crear una zona de Petó i Adeu fora de les muralles, al passeig de Sant Antoni, entre el portal de Sant Antoni i el Passeig Torroja. Durant les franges horàries d'entrada i sortida, les famílies podran aparcar en aquesta zona delimitada de forma reservada, un espai que durant la resta del dia funcionarà com a zona blava. Amb aquesta acció es vol optimitzar la circulació en l'accés al col·legi fent més sostenible l'itinerari escolar.

Pel que fa a la zona de la plaça de la Pagesia, es continuarà permetent l'aparcament de les famílies de les criatures que assisteixin a l'escola bressol i a infantil, a banda de les places de Petó i Adeu del carrer Sant Pau i les que s'han creat davant mateix de l'escola.

Amb aquestes accions es vol treballar conjuntament per millorar la mobilitat de les famílies que acudeixen al centre educatiu, en equilibri amb la mobilitat i la seguretat dels veïns de la zona.

tracking