Diari Més

Videojocs

La URV es proclama campiona de la 7a Edició d'Amazon UNIVERSITY Esports

Aquesta edició ha repartit un prize pool, entre els equips guanyadors, de més de 80.000 euros en beques i ajudes a l'estudi

Imatge dels Sparks, de la Universitat Rovira i Virgili, campions a Brawl Stars.

La URV es proclama campiona de la 7a Edició d'Amazon UNIVERSITY EsportsCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La setena temporada d'AmazonUNIVERSITYEsports, la lliga de eSports en l'entorn universitari, ha celebrat la seva Gran Final Nacional. En aquesta edició, la competició ha comptat amb la participació de més de 70 universitats espanyoles, la intervenció de 1.600 equips i més de 5.600 estudiants inscrits.

Entre el 13 i el 15 de maig, s'ha celebrat la Gran Final Nacional presencial deAmazonUNIVERSITYEsports, que ha format part del UNIVERSITY Camp, un esdeveniment organitzat en les instal·lacions de Districte Digital de la Comunitat Valenciana, a Alacant, per GGTECH i DODIT Entertainment. Els equips finalistes han lluitat pel títol de campió en set jocs de primer nivell: League of Legends, VALORANT, Teamfight Tactics, LegendsofRuneterra,ClashRoyale,BrawlStarsiRocketLeague, repartint-se entre els guanyadors unprizepoolde més de 80.000 euros en beques i ajudes a l'estudi.

Els campions de la 7a Temporada

L'equip delsBobcats, de la Universitat de La Laguna, s'ha proclamat campió, per quarta vegada, a League ofLegends. El conjunt canari ha mantingut una renyida batalla contra elsKnights, de la Universitat Rey Juan Carlos, a la Gran Final Presencial.

La llista de guanyadors de la 7a Edició d'Amazon UNIVERSITY Esports ha estat completada pels següents equips: elsHornets, de la Universitat Politècnica de Madrid, vencedors a VALORANT; elsAngels, de la Universitat de Sevilla, es van alçar amb el títol deTeamfightTactics; elsLynxes, de la Universitat de Saragossa, guanyadors a Legends of Runeterra; elsSharks, de la Universitat de Múrcia, que van ser els millors a ClashRoyale; elsSparks, de la Universitat Rovira i Virgili, campions a BrawlStars; i elsOwls, de la Universitat Politècnica de Catalunya, que van demostrar ser el conjunt més fort a RocketLeague.

Hackathono com resoldre problemes en elsesports

AUNIVERSITYCamp 2022, esdeveniment enfocat en la innovació i la tecnologia, no sols va acollir la Gran Final Nacional de la 7a Temporada deAmazonUNIVERSITYEsports, dins del Programa també es va desenvolupar unHackathonen el qual han participat 28 alumnes de 25 universitats, en l'elaboració de 7 projectes destinats a trobar solucions per a l'ecosistema delsesports.

El primer premi delHackathonel va aconseguir el projecteCROWWD, desenvolupat per un equip de la Universitat d'Alacant. La seva iniciativa va consistir en el desenvolupament d'una plataforma ludificada per a connectar als fans amb els clubs deeSports, que inclou un model de monetització innovador per al sector. Els integrants de l'equip s'han repartit unprizepoolde 2.000 euros. Per a ajudar els estudiants a continuar treballant en el desenvolupament de solucions en aquest entorn.

El segon premi ha estat per al projecte denominatCORE, desenvolupat per un equip format per alumnes de la Universitat de Castella-la Manxa, d'O-TADi de la Universitat de Valladolid. La temàtica del projecte era l'anàlisi i processament de dades, basant-se en lesAPIsde videojocs, amb l'objectiu de donar resposta a l'alta demanda al sector. Els membres de l'equip han estat premiats amb 1.000 euros.

El jurat de la prova va estar compost pel creador de contingutManute, Juan Castillo, director tècnic deGGTech, SantiagoAmbit, responsable d'Operacions, Diversificació i Desenvolupament de Noves Activitats i Innovació en Districte Digital Comunitat Valenciana, i els fundadors deTrainToPlay, empresa especialitzada en la preparació física de jugadors de videojocs.

A més, durant els tres dies delUNIVERSITYCamp, els participants van rebre unmasterclassdiferent cada jornada, en la qual es van tractar aspectes com a metodologies àgils, aprendre a fer unelevatorpitcho conèixer més sobre el món delsesports.

AmazonUNIVERSITYEsportsés present actualment en més de 20 països de quatre continents, compta amb la participació de més de 1.900 universitats inscrites i més de 35.000 alumnes. En els últims dos anys s'ha convertit en la lliga deeSportsen l'entorn universitari més important del món i compta amb el suport d'importants marques presents en aquest entorn, comRiotGamesi el líder engaming, Intel que aporten a totes les competicions les últimes tecnologies i la màxima potència en PCgaming.

tracking