Diari Més

Tradicions

Els Tres Tombs tornen al centre de la ciutat amb cinquanta carros

La pandèmia havia interromput aquesta celebració tradicional els darrers dos anys i ara es recupera

La majoria del públic es va concentrar a la Rambla Nova per veure passar la desfilada.

Els Tres Tombs tornen al centre de la ciutat amb cinquanta carrosXavier Jurio

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Una cinquantena de carros van recórrer ahir diumenge els carrers de la ciutat des del Camp del Roqueral fins el Balcó del Mediterrani, passant per la Rambla Nova en la celebració tradicional dels Tres Tombs. Com a novetats d'enguany, a la desfilada hi participava la Guàrdia Urbana, així com la bandera del Gremi de Pagesos, que sortia al carrer després de més de cinquanta anys. Un grup de teatre també amenitzava el trajecte dels carros per la ciutat.

El president de l'empresa de Mercats i regidor de Comerç de l'Ajuntament de Tarragona, Dídac Nadal, va subratllat que «ens fa molta il·lusió recuperar, després de dos anys, una celebració amb tanta tradició com els Tres Tombs. El Mercat Central i l'empresa de Mercats estan oberts a col·laborar amb qualsevol entitat de la ciutat que vulgui participar en la gran tasca que suposa dinamitzar la ciutat des d'un punt de vista comercial, social i cultural».

A banda del president de l'empresa de Mercats, l'acte també va comptar amb la presència del president del Gremi de Pagesos de Sant Llorenç i Sant Isidre, Raül Font-Quer; la regidora de Benestar animal i Parc i Jardins de l'Ajuntament, Elvira Vidal; i altres representants del Gremi de Pagesos de Sant Llorenç i Sant Isidre.

tracking