Diari Més

Societat

Tarragona torna a bullir d'activitat aquest cap de setmana

Se celebren els Tres Tombs, accions d'art urbà i rutes del swing del festival Dixieland, entre d'altres

Imatge de la celebració dels Tres Tombs al 2019

Optimisme per celebrar els Tres Tombs de Tarragona al mes de marçOlívia Molet

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Tarragona espera un cap de setmana ple decelebracions com els Tres Tombs, el festival Dixieland o la campanya d'art urbà. Els actes dels Tres Tombs començaran aquest divendres, 13 de maig, a les 18 h amb un contacontes a la plaça Verdaguer a càrrec de Genovesa Narratives Teatrals.

I a les 18.30 h, des del Parc Central i des del Portal del Roser sortiran dues rutes dixie amb motiu del festival de jazz de Tarragona. La música de la Stromboli Jazz Band i la Wild Cherries Dixie recorrerà els carrers comercials i acabarà a les 20 h amb una ballada de l'associació TGN Swing a la Rambla Nova, davant del Teatre Metropol.

Dissabte es repetiran les rutes del swing, sortint a les 11.30 h des de la Tarraco Arena Plaça i del carrer Major i acabant al mercat de la Pagesia, on es farà una ballada dixie a les 13 h.

Dissabte, d'11 a 13 h els genets dels Tres Tombs desfilaran des del Roqueral fins a la plaça Corsini. A les 12 del migdia, al mercat de Torreforta, Genovesa Narratives Teatral repetirà la sessió de contacontes a la plaça de les Cols, on se sortejarà el porquet de la festa del Gremi de Pagesos i l'associació comercial Via T proposa una actuació de dansa clàssica a càrrec de l'Escola de dansa ATGN.

La tarda de dissabte, de les 17.30 h a les 22 h, la plaça del Fòrum acollirà el Fòrum Vinàrium, una iniciativa de la Bodega Gerard i l'Associació de Veïns de la Part Alta que compta amb el suport de la conselleria de Comerç. Aquesta activitat, que s'emmarca en el festival Tarraco Viva, es repetirà l'endemà, diumenge 15 de maig, d'11.30 h a 14.30 h i de 17 h a 20 h a la mateixa plaça del Fòrum. Finalment, diumenge a partir de les 11.30 h, els Tres Tombs desfilaran des del Roqueral fins al Balcó del Mediterrani d'anada i de tornada.

Durant el cap de setmana també es duran a terme noves actuacions de la segona edició de la campanya d'art urbà. Clarisa Garcia posarà color a la Rambla Nova, en un mòdul de davant del Col·legi de Santa Teresa de Jesús, i Carlos Ortega i Marc Volpini en un altre del carrer Armanyà.

tracking