Diari Més

Política

Sandra Ramos vol el centre cívic de Llevant a la Ciutat del Repòs i de Vacances

Els socialistes critiquen durament la gestió de la regidora de Participació Ciutadana, Paula Varas, per les seves darreres intervencions en l'àrea

Sandra Ramos es manté ferma en les crítiques a la regidora de Participació Ciutadana.

Sandra Ramos vol el centre cívic de Llevant a la Ciutat del Repòs i de VacancesCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Sandra Ramos, portaveu del grup municipal socialista, va reclamar ahir al matí que la Ciutat del Repòs i de Vacances, objecte actualment de polèmica entre l'Ajuntament, la Generalitat i l'Associació de Veins de Boscos de Tarragona, aculli el centre cívic de Llevant. Ramos pensa que aquesta demanda està justificada pel fet que en la consulta que van convocar els veïns hi va haver una gran participació, cosa que els atorga més legitimitat per fer propostes que el propi ajuntament, ja que molt poca gent va votar en el cas dels pressupostos participatius. Ramos també reclamava que destitueixin la regidora Paula Varas de la presidència del consell d'administració de l'Empresa Municipal de Mitjans de Comunicació de Tarragona (EMMCT) arran de la denúncia judicial de l'exgerent Josep Maria Bonet, que ha estat admesa a tràmit i que ha motivat que la regidora figuri en el procediment en condició d'investigada.

Incapacitat

Segons Ramos, totes dues qüestions són indicadores del fet que «la incapacitat absoluta que demostra Varas en les coses que gestiona és de calaix». En el cas dels pressupostos participatius, la portaveu socialista recordava que «en diversos projectes i rebent vots de tota la ciutat, només van obtenir 108 sufragis, mentre que una associació de veïns, que convoca una consulta pel seu compte, sense cap suport extern, aconsegueix la participació de 667 persones del barri. Ha tingut més èxit l'associació de veïns que Varas».

La portaveu socialista va remarcar que la seva força política considera necessari que en les instal·lacions de la Ciutat del Repòs i de Vacances s'hi posi el centre cívic de Llevant, perquè seria un equipament realment necessari pel barri.

Ramos va afegir que «és molt poc seriós per part d'un govern que deia que venia a fer un canvi que quan els veïns participen, digui que no els agrada el que han decidit i no li doni cap valor» i va reconèixer la «inquietud dels veïns davant d'un projecte que no s'ha explicat bé». També es va mostrar escèptica respecte la proposta de la Generalitat de fer un alberg a la Ciutat del Repòs i de Vacances, perquè creu que «el projecte ni tan sols existeix. Que es deixin de vendre fum i facin un projecte que estigui consensuat entre totes les parts», va explicar. Ramos es va referir també al fet que el jutjat d'instrucció número 2 hagi citat, en qualitat d'investigada, la regidora de Participació com a conseqüència de la denúncia que va presentar l'exgerent de l'EMMCT Josep Maria Bonet per un presumpte delicte d'usurpació de personalitat, al permetre la signatura digital de documents amb el seu nom quan ja havia cessat. «Investiguen una regidora per un tema no menor, perquè han suplantat una persona», va dir. La portaveu va anunciar que el grup socialista exigeix que «s'aparti Paula Varas de la presidència de l'EMMCT fins que s'aclareixi el cas», afegint que exigiran una convocatòria urgent del consell d'administració de l'empresa per tractar la situació.

Amb tot, el PSC no demana la dimissió de Varas com a regidora perquè «la dimissió ja li donaran els ciutadans d'aquí a un any», en referència a les municipals.

tracking