Diari Més

Platges

L'Ajuntament de Tarragona licita els serveis de platges per als pròxims quatre anys

L'Arrabassada, la Llarga, la Mora, Tamarit i el Miracle acolliran aquests serveis fins al 2025

Imatge d'arxiu de la platja Llarga de Tarragona durant l'estiu passat.

L'Ajuntament de Tarragona licita els serveis de les platges per als pròxims quatre anysGerard Martí

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L'Ajuntament de Tarragona ha tret a licitació pública l'explotació de serveis de temporada de les platges del municipi per al període 2022-2025. Els serveis estan dividits en dotze lots independents i les empreses que vulguin optar a l'explotació d'aquests hauran de presentar proposta en un termini de quinze dies.

Cinc platges de la ciutat acolliran els serveis previstos per l'Ajuntament per a les pròximes quatre temporades d'estiu, l'Arrabassada, la Llarga, la Mora, Tamarit i la platja del Miracle. A més del lloguer d'embarcacions, en aquesta licitació també s'inclou la concessió de l'Escola Nàutica ubicada a la platja Llarga, al costat del recentment tancat restaurant Iot, i un vehicle Food Truck per donar un servei de restauració al Miracle. Per a la platja de l'Arrabassada, el consistori ha previst tres serveis. El primer correspon al lloguer d'embarcacions sense motor tipus caiac i paddle surf, el segon al lloguer de patins de pedals i el tercer al lloguer de trenta gandules amb els tendalls corresponents.

Pel que fa a la platja Llarga, s'han establert tres lots més: el lloguer de patins, embarcacions tipus caiac i paddle surf, el lloguer d'una embarcació lúdica arrossegada per una altra embarcació a motor tripulada per una persona titulada i l'explotació de l'Escola Nàutica.

Per a la platja de la Mora, la conselleria de Domini Públic de l'Ajuntament de Tarragona ha previst també un servei de lloguer de patinets, embarcacions per fer caiac i paddle surf i el lloguer de trenta gandules amb els corresponents tendals.

Els serveis de la platja de Tamarit seran els mateixos que es preveuen per a la Llarga, exceptuant l'explotació de l'Escola Nàutica, i, en aquest cas s'afegeix també el lloguer de trenta gandules i tendals.

Per últim, a la platja del Miracle s'ha previst un servei de bar/restauració mitjançant la instal·lació d'un vehicle tipus Food Truck que s'ubicarà sota la plataforma de formigó multifuncional. L'horari d'obertura d'aquest servei s'ha establert entre les 10 h. i les 22 h. de manera ininterrompuda per donar servei als usuaris d'aquesta platja, més propera a la ciutat, durant tot el dia.

La durada de la temporada d'estiu de cada un dels lots està entre els tres i els quatre mesos en funció del servei. Les gandules i tendals, que hauran de ser de colors clars i terrosos, s'instal·laran a les diferents platges el primer dia de juny i hi romandran fins l'últim dia de setembre, la mateixa durada que tindrà el servei de restauració tipus Food Truck que s'ubicarà a sota de la plataforma de formigó de la platja del Miracle.

En el cas del lloguer d'embarcacions, siguin del tipus de siguin, el servei s'obrirà al públic a mitjans del mes de juny, concretament el dia 16, i s'acabarà el 14 de setembre, coincidint amb l'inici del curs escolar i, per tant, amb la davallada dels usuaris. L'Escola Nàutica de la platja Llarga començarà la seva temporada d'estiu el primer de juny i s'allargarà fins al 30 de setembre.

Terminis

Les empreses que vulguin optar a l'autorització municipal per a l'explotació de tots aquests serveis a les platges tarragonines hauran de presentar una proposta en un termini de dues setmanes des d'avui i fer una oferta econòmica igual o superior al cànon mínim establert per l'Ajuntament per a cadascún dels lots. Les quantitats dels diferents serveis previstos ronden entre els 600 euros de la concessió de l'Escola Nàutica de la platja Llarga i els 15.000 euros del servei de restauració tipus Food Truck que s'instal·larà a la platja del Miracle.

tracking