Diari Més

Cultura

L'Escola d'Art i Disseny de la Diputació celebra a Tarragona la jornada «Èxit»

L'acte no s'havia pogut realitzar l'any passat a causa de la pandèmia

Imatge de la jornada «Èxit» de l'Escola d'Art i Disseny de la Diputació a Tarragona.

L'Escola d'Art i Disseny de la Diputació celebra a Tarragona la jornada «Èxit»Gerard Martí

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L'Escola d'Art i Disseny de la Diputació a Tarragona ha celebrat aquest dijous la jornada Èxit. L'acte central, que ha reunit tota la comunitat educativa i l'entorn professional que col·labora amb l'escola, ha servit per posar en valor el talent i la creativitat de l'alumnat, i ha estat encapçalat per la presidenta de la Diputació de Tarragona, Noemí Llauradó. Durant l'acte, conduït pel músic i cantautor català Joan Colomo, també s'ha presentat la publicació #peramoralart, que recull els projectes finals de l'alumnat de la promoció 2020/21 i, de forma paral·lela, s'han exposat els més de 200 projectes finals corresponents a l'alumnat de les tres últimes promocions dels estudis dels cicles formatius de grau superior en Arts Plàstiques i Disseny al centre. L'acte ha servit per celebrar el final de curs i la graduació de les darreres promocions, que no l'havien pogut celebrar a causa de la situació sanitària derivada de la covid.

Durant la seva intervenció, la presidenta de la Diputació, Noemí Llauradó, ha agraït a tota la comunitat educativa i a les empreses i entitats que col·laboren amb l'escola el seu esforç i dedicació i ha felicitat l'alumnat «per la seva dedicació i talent», segons ha indicat.

Així mateix, ha ressaltat l'aposta de la Diputació de Tarragona per la formació de qualitat i s'ha referit a l'escola com «un centre de referència que ha anat creixent i transformant-se i que, encara avui, es troba en procés de millora contínua generant un diàleg proactiu amb el seu entorn social, artístic i professional», ha dit.

tracking