Diari Més

L'Hospital Joan XXIII fa una festa de comiat per als nous residents

Aquest any han finalitzat 33 residents d'especialitats hospitalàries i 17 amb l'especialitat de Medicina Familiar i Comunitària

http://privado.diarimes.com/admin.php/mod.noticias/mem.detalle/anclabsq.1/idnoticia.122141#

L'Hospital Joan XXIII fa una festa de comiat per als nous residentsCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Unitat de Docència de l'Hospital Universitari Joan XXIII de Tarragona i la Unitat Docent Multiprofessional d'Atenció Familiar i Comunitària del Camp de Tarragona han celebrat aquest dimarts un acte de comiat per als residents que han finalitzat la residència. Els nous especialistes, acompanyats pels tutors dels diferents serveis hospitalaris i dels equips d'atenció primària, han rebut el reconeixement dels directius del centre que hhan destacat la bona feina duta a terme, especialment en uns anys difícils motivats per la pandèmia de la Covid-19.

Aquest any han finalitzat 33 residents d'especialitats hospitalàries i 17 residents amb l'especialitat de Medicina Familiar i Comunitària.

L'Hospital Universitari Joan XXIII ofereix formació des de l'any 1973, quan es va integrar el Programa de Formació Mèdica Especialitzada del Ministeri de Sanitat i Consum. L'Atenció Primària té residents des de principis de la dècada dels anys vuitanta.

Pel centre ja han passat 49 promocions, tant de metges, biòlegs, farmacèutics com químics. A més, des de l'any 1994, l'hospital va iniciar la formació de la primera promoció de llevadores residents (LLIRS), depenent de la Unitat Docent de Llevadores de Catalunya, adscrita a l'Escola d'Infermeria de la Universitat de Barcelona. Actualment també existeix la residència de l'especialitat d'Infermeria.

tracking