Diari Més

Societat

Es busquen pubilles per a Sant Pere i Sant Pau

Enguany, en la celebració del 50è aniversari del barri, es recupera el regnat de la pubilla i de les dames d'honor

Avinguda Rovira i Virgili cantonada amb carretera del cementiri.

Entitats veïnals demanen millorar els accessos a Sant Pere i Sant PauGerard Martí

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L'Associació de Veïns de Sant Pere i Sant Pau busca noies d'entre 16 i 21 anys i que visquin al barri que vulguin presentar-se a pubilles de la festa major. Enguany, en la celebració del cinquantè aniversari del barri, es recupera el regnat de la pubilla i de les dames d'honor i és per això que s'ha fet una crida per xarxes socials per aconseguir candidates.

Les noies interessades poden presentar la seva candidatura fins al diumenge dia 15 de maig enviant un correu electrònic a l'adreça avvsantpereisantpau@hotmail.com o trucant al telèfon 633 779 423.

El barri de Sant Pere i Sant Pau ha programat un seguit d'actes durant tot l'any per commemorar el seu mig segle de vida, però els més importants s'han programat entre els dies 18 i 29 de juny, els dies de la festa major. Dins de les festes no hi mancaran els jocs infantils i la participació del seguici petit de Santa Tecla. Per als adults, destaca l'actuació d'una banda de tribut al grup Queen, el dia 24, i un festival de DJ el dia següent, el 25 de juny.

tracking