Diari Més

Ocupació

Els càmpings preveuen més de 500 pernoctacions dels professionals de Tarraco Viva

L'Agrupació de Càmpings Tarragona Ciutat els acull de manera gratuïta

La col·laboració entre l'Agrupació de Càmpings i l'Ajuntament va començar l'any 2014.

Els càmpings preveuen més de 500 pernoctacions dels professionals de Tarraco VivaCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L'Agrupació de Càmpings Tarragona Ciutat allotjarà un any més, de manera gratuïta, els professionals artístics i de producció de Tarraco Viva que venen de fora de la ciutat. L'entitat, com a patrocinadora del festival, preveu més de 500 pernoctacions. Després d'una Setmana Santa intensa amb una forta activitat turística, reflex de la incipient recuperació del sector, els càmpings (que representen aproximadament el 75% de places d'allotjament turístic de la ciutat) donen la benvinguda als seus establiments a bona part del personal que participa a Tarraco Viva. Les jornades de recreació històrica arrenquen la seva XXIV edició aquest diumenge, 15 de maig, i s'estendran fins al 29 de maig. La col·laboració entre l'Agrupació de Càmpings i l'Ajuntament va començar l'any 2014.

D'aquesta manera, els actors i actrius de grups com els Ars Dimicandi i Ludi Scaenici, procedents d'Itàlia; Septimani Seniores, procedents de Barcelona i Girona; i els tècnics de llum i de so, muntadors i altres que ho desitgin es podran allotjar als bungalows dels diferents càmpings de la ciutat sense cost. Mitjançant aquesta aportació es vol oferir a tots els professionals que són de fora una estada on poder descansar durant aquests dies d'activitat, connectar amb l'entorn natural i descobrir el potencial turístic de Tarragona.

En aquest sentit, es tracta, doncs, d'una important aliança no només pel suport directe que representa per al festival, sinó també per a la promoció turística de Tarragona, ja que tot el personal esdevé objecte de convertir-se en prescriptor dels actius turístics de la ciutat. El president de l'Agrupació de Càmpings Tarragona Ciutat, Agustí Peyra, assegura que «s'ha fet un esforç notori per allotjar a tot el personal durant aquest període que coincideix amb l'inici de la temporada alta i en el qual ja es comencen a registrar bones ocupacions. Aquest fet prova l'aposta dels càmpings per aquest prestigiós festival, per la seva dimensió i potencial turístic i cultural que atrau moltes famílies cada any. És un bon exemple de l'estreta col·laboració del binomi turisme-cultura».

tracking