Diari Més

El Port Tarragona envia 21 palets de material humanitari per a Ucraïna

Voluntaris ucraïnesos han participat en la tria, classificació i embalatge de les donacions

Tots els materials es concentren al centre logístic de Barcelona des d'on s'envien a Ucraïna.

El Port Tarragona envia 21 palets de material humanitari per a UcraïnaPort Tarragona

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Port Tarragona ha fet un nou enviament cap a Barcelona amb tot el material solidari humanitari recollit per entitats, empreses, institucions i ONG del Camp de Tarragona per a Ucranïa. Lacampanya solidària ha estat coordinada pel Govern de la Generalitat.

Concretament, s'han enviat un total de 21 palets de material humanitari; 14 de roba, 3 de mantes, 3 de medicaments i higiene personal i 1 de roba de llit.

Tot el material que s'ha anat rebent ha estat classificat i triat per personal voluntari d'origen ucraïnès, personal que també s'ha encarregat, de forma desinteressada en l'embalatge de tot el material per tal de poder-lo traslladar cap a Ucraïna amb garanties. En aquesta acció solidària amb Ucraïna també hi ha participat el personal de PortSolidari de PortTarragona.

El Port de Tarragona ha participat, des del passat mes de març, en la recepció i col·laboració directa amb la Generalitat de Catalunya. L'objectiu és facilitar la concentració dels materials humanitaris i posteriorment fer el trasllat al magatzem logístic de 1.800 m2 al Port de Barcelona, des d'on s'envia a Ucraïna. El Port de Tarragona i el Govern de la Generalitat van arribar a un acord per establir un magatzem logístic com a punt de recollida de productes provinents de campanyes de recollida del Camp de Tarragona. El Refugi 1 del Moll de Costa del Port Tarragona disposa d'un gran espai on poder organitzar totes les aportacions a més de ser un espai proper i còmode perquè les entitats solidàries poguessin organitzar els seus materials humanitaris.

Els materials recollits que no s'han ajustat a les necessitats del poble ucraïnès s'entregarà a Càritas. Es tracta de 7 palets de roba usada que han quedat descartats per a Ucraïna, però que permetran realitzar altres accions per part de Càritas.

tracking