Diari Més

Societat

Els veïns de Boscos rebutgen el nou ús de la Residencial com a centre per a educar menors amb dificultats

Així ho ha reflectit la consulta organitzada per una associació de veïns, que convocarà ara mobilitzacions per aturar el projecte

Les instal·lacions han estat tancades els últims deu anys.

Boscos de Tarragona manté el calendari d'accions contra el projecte de la ResidencialGerard Martí

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El resultat de la consulta veïnal als residents a Boscos de Tarragona sobre el futur de la Ciutat de repòs i de vacances, organitzada per l'Associació de Veïns del barri com a acte de protesta pel que ells consideren manca d'informació de la Generalitat sobre la destinació final de l'espai conegut també com la Residencial, ha deixat una conclusió clara.

Un total de 676 veïns del barri s'han apropat al Centre Comercial de Boscos, on s'ha establert el punt de votació. Tots ells han respost a l'afirmació següent: «Estic d'acord que la Ciutat de Repòs i de Vacances pugui acollir, integrar, supervisar i formar a menors amb factor de riscpsico-social». De tots els votants, 30 han respost de forma afirmativa i 646 negativa, evidenciant la posició majoritària en contra del projecte actual de la Generalitat a la Residencial.

L'Associació de Veïns organitzadors de la consulta, ja va alertar que, en cas que l'opció negativa fos la més votada, està disposada a convocar noves mobilitzacions, que podrien consistir en talls de carreteres, perquè la Generalitat retiri el seu projecte i en faci un de diferent.

La consulta donava dret a vot a tots els veïns i veïnes majors d'edat residents al barri de Boscos de Tarragona i a la carretera de la Platja Llarga i el PassatgeBisamar, els propietaris d'immobles a la zona i als associats o associades a l'Associació de veïns del barri. Per fer-ho, només calia ensenyar el DNI, un volant d'empadronament de l'Ajuntament de Tarragona o un document que acrediti la titularitat d'un immoble de l'any 2021.

tracking